Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Garmin

Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

Περιγραφή προϊόντος Garmin Vivofit Junior

Στον ιχνηλάτη άσκησης Vivofit Junior της Garmin θα βρείτε πολλαπλά οφέλη για τα παιδιά σας. Η ομάδα εκτελεί εντοπισμό των κινήσεων, μέτρηση των βημάτων και απελευθέρωση της παρακολούθησης του ύπνου. Μια μεγάλη είδηση είναι ότι η μνήμη σας αποθηκεύει περισσότερες από 4 εβδομάδες πληροφοριών.

Και στα καταστήματα iOs και Android, είναι διαθέσιμη η φορητή εφαρμογή για smartphones . Από αυτόν τον εικονικό χώρο, θα προσθέσετε χρήστες, θα συγχρονίσετε και θα αναθεωρήσετε τα δεδομένα εκπαίδευσης. Τα μικρά παιδιά στο σπίτι μπορούν εύκολα να εκτελέσουν το χρονόμετρο ή την επιλογή των χρονομετρητών. Οι γονείς μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν εξατομικευμένους συναγερμούς.

Αυτή η ομάδα προσθέτει μερικά γραφικά που σχετίζονται με τα μοντέλα Disney, Star Wars και Marvel. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός ενιαίου ολοκληρωμένου στοιχείου είναι ένα έτος . Υπάρχουν δύο μοντέλα διαθέσιμα για παιδιά από τέσσερα έως έξι χρόνια με έναν ελαστικό ιμάντα που ευνοεί την εφαρμογή στους μικρότερους καρπούς. Η δεύτερη έκδοση έχει σχεδιαστεί για παιδιά άνω των 6 ετών, για την μεγαλύτερη πόρπη της.

Ημερήσια Tracker Δραστηριότητα για παιδιά:

Χαρακτηριστικά 1+ ζωής χρόνο της μπαταρίας? δεν επαναφόρτιση απαιτείται

Κομψό, φιλικό προς το παιδί σχέδιο είναι άνετο, ανθεκτικό και να κολυμπήσετε friendly1

Παρακολουθεί τα βήματα, τον ύπνο και 60 λεπτά της συνιστώμενης ημερήσιας activity2

Συμβατό κινητό app στο smartphone ενός ενήλικα περιλαμβάνει εργαλεία διαχείρισης έργου και μια διασκεδαστική διαδρομή κινητό περιπέτεια για τα παιδιά να ξεκλειδώσετε

Παιδιά πλήρη καθήκοντα και κερδίζουν κέρματα να εξαγοράσει για συμφωνηθεί ανταμοιβές που διαχειρίζεται τους γονείς

Μια φοριέται μόνο για τα παιδιά; Ω, ναι, κάναμε. Γνωρίστε vívofit jr. Αυτό το κομψό, tracker δραστηριότητα βουτιά friendly1 ενθαρρύνει τα παιδιά σας να μείνετε σε κίνηση. Οι γονείς, έχουμε τη μπάλα να ξεχάσουμε σας. Ενώ οι νέοι θα αγαπήσουν την συμβατή εφαρμογή για διασκέδαση κινητά ίχνος περιπέτεια της μπορούν να ξεκλειδώσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την παρακολούθηση kiddos τα βήματά σας και την ενεργό λεπτά, αναθέτουν καθήκοντα και ακόμα και το χέρι έξω εικονική ανταμοιβές. Ελέγχουν όλα από την κινητή συσκευή σας.

Γλυκό στυλ με ένα εύρωστο Σχεδιασμός:

Ιδανική λύση για πίντα μεγέθους εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, vívofit jr. Διαθέτει άνετα, ανθεκτικά ένα κομμάτι περικάρπιο που τα παιδιά μπορεί να γλιστρήσει και να σβήνουν. Διαθέσιμο σε πολλαπλά διασκέδαση, ζωηρά σχέδια, το παιδί σας μπορεί να το ροκ παντού από την εσοχή στην πρακτική στην πισίνα και ακόμη και στο κρεβάτι. Ελέγξτε επιπλέον ενήλικο μέγεθος αξεσουάρ μπάντες που αφήνουν τα παιδιά να αλλάξει το βλέμμα τους. Ο χρήστης αντικαταστάσιμες μπαταρία θα κρατήσει κλοτσιές μέχρι και ένα χρόνο, οπότε δεν χρειάζεται να επαναφορτίσετε.

Γονικός σας Προσωπική Βοηθός:

Η vívofit jr. tracker δραστηριότητα μπορεί να διοικείται από τους γονείς χρησιμοποιώντας την συμβατή εφαρμογή. Από το app, μπορείτε να προσθέσετε πολλά παιδιά και να δούμε τα βήματα, τον ύπνο, τις καθημερινές δραστηριότητές τους και τα στοιχεία αποστολής όταν syncs3 αυτόματα στο smartphone σας. Ανάθεση εργασιών, μάθετε πόσα κέρματα ανταμοιβή κάθε παιδί έχει, ακόμα και καλούν όλη την οικογένεια για να ανταγωνιστεί σε μια καθημερινή βήμα πρόκληση - όλα από Apple® σας ή Android® smartphone3.

Μείνετε στην κορυφή των εργασιών:

Πάρτε τη φασαρία των καθηκόντων των νοικοκυριών, αφήνοντας vívofit jr. κάνει τη δουλειά. Οι γονείς μπορούν να αναθέσουν τα καθήκοντα από το app smartphone, και τα παιδιά θα δουν σχετικά με τις ζώνες τους, που έχουν νέες θέσεις εργασίας να κάνουμε. Αυτά μπορεί να συσταθεί για να επαναληφθεί καθημερινή ή ακόμη και κάθε εβδομάδα - ιδανικό για παιδιά που χρειάζονται υπενθυμίσεις για να βουρτσίζουν τα δόντια τους και να κάνουν τα κρεβάτια τους. Και για τους νέους που θέλουν να χρονοτριβούν, που έχει συσταθεί ένα χρονόμετρο έργο τόσο vívofit jr. να τους υπενθυμίσει ότι ο χρόνος για να ολοκληρώσετε την εργασία ή να ντυθείς περνά κάτω.

Extra Credit για Ιδρώτας:

Η vívofit jr. tracker δραστηριότητα καθιστά εύκολο να επιβραβεύσει και να παρακινήσει τα παιδιά. Καθώς τα παιδιά φτάνουν καθημερινά τους στόχους τους 60 λεπτά δραστηριότητας, διασκέδαση γεγονότα και ένα κινητό μονοπάτι περιπέτειας είναι ξεκλείδωτη, εμπνέοντας τα παιδιά να κάνουν το καλύτερό τους κάθε μέρα. Με την ολοκλήρωση ανατεθεί καθήκοντα τους, τα παιδιά κερδίζουν εικονικές νομίσματα για τη συλλογή και στη συνέχεια να ανταλλάξουν για τα οφέλη που έχουν συμφωνήσει, όπως ένα επιπλέον 30 λεπτά από το χρόνο οθόνης ή με ένα φίλο περάσουν τη νύχτα.

προδιαγραφές:

Φυσικές διαστάσεις: Περίμετρος: 136 χιλιοστά

το μέγεθος της οθόνης, WxH: 10 χιλιοστά x 10 χιλιοστά

ανάλυση της οθόνης, WxH: 64 x 64 pixels

οθόνη αρνητικό τρόπο:

Βάρος: 17.5 g (0.62 oz)

Μπαταρία: Ένα σχήμα νομίσματος αντικατασταθούν CR1632

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Μέχρι 1 έτος

Αξιολογήστε το νερό: 5 ATM

λειτουργίες ρολογιού: Ώρα, ημερομηνία και εξατομίκευση (όνομα)

Χαρακτηριστικά Παρακολούθηση δραστηριότητας

μετρητής βημάτων:

Μετακίνηση bar (εμφανίζεται στη συσκευή μετά από μια περίοδο αδράνειας? Περπατήσετε για μερικά λεπτά για να το επαναφέρετε):

παρακολούθησης ύπνου (οθόνες συνολικό ύπνο και τις περιόδους της κίνησης ή ξεκούραστο ύπνο):

Πρόσθετος:

Αυτόματη στόχος: 60 λεπτά καθημερινά παιχνίδι Στόχου1

Καθήκοντα

Ανταμοιβές (κέρματα)

Task χρονοδιακόπτες (2, 5, 10, 15, 20 και 30 λεπτά)

Χρονόμετρο: Ναι

Αυτόματο συγχρονισμό: Ναι

Ηχητικές προειδοποιήσεις: Ναι

1Για τη βελτίωση της υγείας των παιδιών, οργανώσεις όπως το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστά τουλάχιστον 60 λεπτά σωματικής δραστηριότητας κάθε μέρα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μέτρια έντασης δραστηριότητα, όπως το ζωηρό περπάτημα, ή έντονης έντασης δραστηριότητα, όπως το τρέξιμο. Η συσκευή ενθαρρύνει τα παιδιά να είναι ενεργά με την παρακολούθηση της έντασης των δραστηριοτήτων τους και την προβολή της προόδου τους προς τον ημερήσιο στόχο 60 λεπτά.

Στο κουτί:

Vívofit jr.

Η τακτική ελαστικό strap1 καρπό

Απόδειξη με έγγραφα

Ας πάρει τα παιδιά σε κίνηση. Γνωρίστε τον tracker δραστηριότητα μόνο για τα παιδιά, vívofit® jr. Είναι κολυμπήσετε φιλικό και διαθέτει funky, παιδί εγκεκριμένες μελέτες, μια διάρκεια ζωής της μπαταρίας του 1 έτους και μια ελεύθερη, γονέας ελεγχόμενη εφαρμογή για κινητά. Η εφαρμογή παρακινεί πίντα μεγέθους υπερδυνάμεις σας για να μείνετε σε κίνηση με ανταμοιβές και ένα κινητό μονοπάτι περιπέτειας για να ξεκλειδώσετε. Εν τω μεταξύ, οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τα βήματα και τον ύπνο και να πάρετε μια περίληψη των 60 λεπτών στόχο την καθημερινή δραστηριότητα του παιδιού τους. Η εφαρμογή δίνει επίσης στους γονείς τη δυνατότητα να διαχειρίζονται και να αναθέσουν τα καθήκοντα και να δώσει τα οφέλη για την επιβολή θετικά την καλή συμπεριφορά. Είναι όλα εύκολα ελεγχόμενη από τη μαμά και τον μπαμπά συμβατό Apple® ή Android® κινητά βοηθήματα 3.


Αν ψάχνετε για Garmin Vivofit Junior, είστε τυχεροί. Στο δικό μας fitness κατάστημα, έχετε τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές και με την πεποίθηση ότι το κατάστημα σας δίνει ότι θέλετε όπως το traininn. Μην περιμένετε άλλο και τοποθετήστε την παραγγελία σας σε Ηλεκτρονικά προϊόντα. traininn προσφέρει μια αποκλειστική σειρά από Βραχιόλια ποσοδείκτες για διάφορα είδη δραστηριοτήτων. Δικά μας Βραχιόλια ποσοδείκτες έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να σας δώσουν πλήρη έλεγχο, μη έχοντας σημασία οι καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά Garmin Vivofit Junior

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (6)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Φανταστικό

-

Για τον 10χρονο γιο μου ήταν ένα φανταστικό δώρο !! Το ήθελα για μήνες και ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο. Πολύ γρήγορη παράδοση.

Τα παιδιά μου το αγαπούν

-

Ο 8χρονος μου το αγαπά αυτό. Η επιλογή να δώσετε κέρματα για δουλειές είναι μεγάλη!

Rellotge garmin

-

Μια ανανέωση που ενθαρρύνει την πελατεία να ασκεί περισσότερη φιλοσοφία επιβράβευσης ότι τα παιχνίδια τσαγιού ανά ξεμπλοκάρισμα quan tanker objectius

100% πρωτότυπο

-

Γεια σε όλους, Καλά Χριστούγεννα. Σας ευχαριστούμε για το trekkinn και τους υπαλλήλους του για την ευαισθησία τους στην ικανοποίηση των πελατών που είναι προσανατολισμένες στην ικανοποίηση των πελατών μας είμαστε ευγνώμονες για την καλύτερη εγγύηση τιμών που μας προσφέρουν για την πιο αυθεντική Εγγύηση Προϊόντος Είμαστε ευγνώμονες στο Trekkinn για μια πολύ επιτυχημένη ιστοσελίδα σχεδόν σε όλο τον κόσμο όταν παραδώστε τις παραγγελίες μου από την Τουρκία 10. Σας ευχαριστώ, Trekkinn ...

Παρακολουθήστε garmin για παιδιά

-

Ο γιος μας ήταν πολύ χαρούμενος. Πολύ όμορφο και παραδοθεί σύμφωνα με τον συμφωνημένο όρο. Ωραίο ρολόι

Κριτικές

-

Μεγάλη εξυπηρέτηση και τιμή! Ευχαριστώ

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο