up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Garmin
360

Garmin Vivosport Activity Band

Garmin Vivosport Activity Band

Garmin Vivosport Activity Band

Garmin Vivosport Activity Band

plus
  • 360Garmin Vivosport Activity Band
  • Play videoGarmin Vivosport Activity Band
  • Garmin Vivosport Activity Band
  • Garmin Vivosport Activity Band
  • Garmin Vivosport Activity Band
  • Garmin Vivosport Activity Band

Garmin Vivosport Activity Band

Περιγραφή προϊόντος Garmin Vivosport Activity Band

Εντός της γραμμής αθλητικών ρολογιών, το Vivosport είναι μέρος της γραμμής Garmin για την παρακολούθηση GPS . Χρησιμοποιώντας αυτή τη συσκευή θα απολαύσετε μια οθόνη που παρουσιάζει μια καρδιακή οθόνη στην οποία μετράται η συχνότητα του καρδιακού παλμού και ανίχνευση των επιπέδων τάσης.

Μέσα από τη χειραγώγηση των 15 διαθέσιμων widgets, θα έχετε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες διαισθητικά . Η οθόνη αυτής της ομάδας χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ευαισθησία. Τα δύο στοιχεία που ενσωματώνουν αυτή την ομάδα είναι το GPS για την παρακολούθηση της δραστηριότητας και της θέσης σε πραγματικό χρόνο και του LiveTrack5 για την αποστολή ειδοποιήσεων σε οικογένειες και φίλους. Επιπλέον, θα ελέγχετε αποτελεσματικά τις θερμίδες, τις αποστάσεις, τα βήματα, την ένταση της ρουτίνας, τα κλιμακωτά δάπεδα, μεταξύ άλλων.

Αυτό το μοντέλο θεωρείται βελτιωμένη έκδοση του Vivosmart3 . Η ανθεκτικότητα της μπαταρίας είναι 7 ημέρες. Αυτή η συσκευή είναι βυθιζόμενη για νερό μέχρι 500 μέτρα βάθος. Μερικοί από τους δείκτες που μπορούν να ληφθούν είναι το V02 Max, η Fitness Age, το Garmin Connect και οι βελτιωμένες ειδοποιήσεις για smartphones. Το βάρος του το καθιστά το τέλειο συμπλήρωμα για να ντύσει τις κούκλες και να εκτελέσει αθλητικές δραστηριότητες της επιλογής σας. Έξυπνη δραστηριότητα παρακολούθησης με καρδιακό ρυθμό με καρπό και GPS

Χαρακτηριστικά:

Εργαστείτε μέσα ή χρησιμοποιήστε ενσωματωμένο GPS για να παρακολουθείτε με ακρίβεια τις δραστηριότητες εκτός

Περιλαμβάνει εργαλεία παρακολούθησης γυμναστικής όπως εκτιμήσεις VO2 max και ηλικίας καταλληλότητας

Η παρακολούθηση του άγχους όλη την ημέρα σας βοηθά να είστε σε επαφή με την ανταπόκριση του σώματός σας σε πιθανούς πιεστικούς παράγοντες

Διαθέτει πάντα έγχρωμη οθόνη χρωμίου Garmin; και λεπτό προφίλ

Αποκτήστε συνδεδεμένες λειτουργίες2, όπως έξυπνες ειδοποιήσεις, LiveTrack και πολλά άλλα

Διάρκεια ζωής μπαταρίας³: έως 7 ημέρες στη λειτουργία έξυπνου τζόγου. 8 ώρες σε λειτουργία GPS

Αθλητισμός στο γύρο ή στο σπίτι:

Το ενσωματωμένο GPS σας δίνει την ελευθερία να κάνετε τις δραστηριότητές σας έξω. Κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής, με τα πόδια ή με βόλτα, το vivosport είναι σε θέση να παρακολουθεί την απόσταση, το χρόνο και την ταχύτητα ή το ρυθμό και ακόμη και να το χαρτογραφήσει για εσάς στο Garmin Connect. Είναι επίσης προφορτωμένο με πρόσθετες χρονομετρημένες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης δύναμης και του καρδιο, ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε με τον τρόπο που σας αρέσει.

Καθημερινή παρακολούθηση γυμναστικής και παρακολούθηση στρες:

Παρακολουθήστε βασικές πτυχές της κατάστασης και της ευεξίας σας με τη βοήθεια του Elevate; Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού με βάση τον καρπό 24 / 7¹. Με τα δεδομένα καρδιακού ρυθμού που συλλέγει, το vivosport είναι σε θέση να εκτιμήσει το μέγιστο VO2 και την ηλικία γυμναστικής, 2 δείκτες φυσικής κατάστασης που μπορούν να βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου με τακτική άσκηση. Παρακολουθεί επίσης την HRV σας (μεταβλητότητα καρδιακού ρυθμού), η οποία χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό και την εμφάνιση του επιπέδου στρες σας. Ο στόχος είναι να σας κάνει να νιώθετε όταν φυσικές ή συναισθηματικές πηγές προκαλούν το επίπεδο άγχους σας να αυξηθεί, ώστε να μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να ανακουφίσετε την πίεση.

Λεπτή σχεδίαση, έντονο στυλ:

Με όλα τα χαρακτηριστικά και τα σπορ που συσκευάζει μέσα, θα εκπλαγείτε από το πόσο λεπτό είναι αυτός ο ιχνηλάτης δραστηριότητας. Όχι μόνο συμπληρώνει κάθε στολή και κάθε περίσταση, είναι ιδανικό για όλη την ημέρα, ειδικά επειδή είναι ασφαλές για μπάνιο και ντους. Η πάντα στην οθόνη χρωματιστών οθονών οθόνης της Garmin Chroma είναι ευαίσθητη και αρκετά φωτεινή για να δείτε; ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως. Ο ιχνηλάτης δραστηριότητας vivosport διατίθεται σε 3 μοντέρνα στυλ 2 τόνων, οπότε επιλέξτε το συνδυασμό χρωμάτων που σας μιλάει.

Συνδέομαι:

Μόλις αντιστοιχιστεί με το συμβατό smartphone σας, θα έχετε πρόσβαση σε μια πλήρη σουίτα έξυπνων λειτουργιών που φέρνουν ευκολία και εύχρηστες λειτουργίες στον καρπό σας. Λάβετε μηνύματα κειμένου, ενημερώσεις κοινωνικών μέσων, ηλεκτρονικά μηνύματα και πολλά άλλα, βρείτε το τηλέφωνό σας, αποκτήστε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου μουσικής και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία LiveTrack για να αφήσετε τους φίλους σας να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητές σας. Με το αυτόματο συγχρονισμό, οι τελικές σας δραστηριότητες θα μεταφορτωθούν και αυτόματα στο Garmin Connect.

Κοινή χρήση και ανταγωνισμός:

Ο συγχρονισμός των δραστηριοτήτων σας με το Garmin Connect είναι κάτι παραπάνω από την αποθήκευση των δεδομένων σας. Το Garmin Connect είναι μια ευημερούσα διαδικτυακή κοινότητα όπου οι άνθρωποι εν κινήσει μπορούν να συνδεθούν και να ανταγωνιστούν με την ένωση προκλήσεων, να ενθαρρύνουν τις επιτυχίες τους και ακόμη και να μοιράζονται τους θριάμβους τους μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Το Garmin Connect είναι δωρεάν και διαθέσιμο στο διαδίκτυο ή στο smartphone σας με το Garmin Connect; Εφαρμογή για κινητό.


Με Garmin Vivosport Activity Band μπορείτε να απολαύσετε δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου σας χωρίς επιπλοκές. Αν σας αρέσει η μάρκα Garmin και τα fitness προϊόντα, επισκεφθείτε τις κατηγορίες του Ηλεκτρονικά προϊόντων που σας ενδιαφέρει και να δώσετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν και να το λάβετε σε λίγες ημέρες. Στόχος μας traininn είναι να κάνουμε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας προσιτά σε όλους με μια αποτελεσματική παγκόσμια υπηρεσία παράδοσης.

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (13)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Χαρούμενος

-

Το αγόρασα για το κορίτσι μου, του αρέσει και χαίρεται που είναι ένα διακριτικό και άνετο ρολόι.

Διακριτικός αλλά με τα απαραίτητα

-

Ιδανικό για όσους θέλουν ένα ρολόι που τους συνοδεύει στα σπορ ή τις καθημερινές τους δραστηριότητες χωρίς να χρειάζεται να είναι μεγάλο, ιδανικό για γυναίκες

Εξοχος

-

Καλό προϊόν, πολύ ευχαριστημένο με την αγορά

Εξαιρετικό προϊόν

-

εξαιρετικό προϊόν, καλή παράδοση στην ώρα και την ποιότητα.

Gramin vivaport

-

Σχέση ποιότητας xenial prezo.

Ανασκόπηση

-

Έλαβε το Garmin Vivosport μου σε δύο εβδομάδες. Χαίρομαι που δεν φορολογήθηκα γι 'αυτό εδώ στη Μαλαισία. Αγάπη το ρολόι ελαφρού βάρους και την εύκαμπτη ζώνη. Εύκολος συγχρονισμός σε εφαρμογή και χρήση τηλεφώνου. Προϊόν καλής ποιότητας. Αξίζει λοιπόν την τιμή. Σας ευχαριστώ, Tradeinn.

Ιδανικό ρολόι εκκίνησης

-

Αγόρασε αυτό το (αθλητικό) ρολόι για την κόρη μας. Ασχολείται με τον αθλητισμό και μπορεί σταδιακά να μάθει πώς να το χρησιμοποιήσει. Είναι πολύ βολικό να αντιμετωπίσει, εύκολο στη χρήση, ανταποκρίνεται όπως αναμένεται. Τέλεια σπορ ρολόι για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, εάν χρησιμοποιείται με ένα smartphone, ένα καλό βήμα σε μια άλλη συσκευή Garmin. Έτσι πολύ ικανοποιημένοι!

Πολύ δυσαρεστημένος

-

Μια συνολική παρακμή που αγόρασα ένα ρολόι πριν από 7 μήνες κοπεί το πλέγμα μου και κανείς δεν είναι υπεύθυνος για το προϊόν

100% πρωτότυπο

-

Γεια σε όλους, Καλά Χριστούγεννα. Σας ευχαριστούμε για το trekkinn και τους υπαλλήλους του για την ευαισθησία τους στην ικανοποίηση των πελατών που είναι προσανατολισμένες στην ικανοποίηση των πελατών μας είμαστε ευγνώμονες για την καλύτερη εγγύηση τιμών που μας προσφέρουν για την πιο αυθεντική Εγγύηση Προϊόντος Είμαστε ευγνώμονες στο Trekkinn για μια πολύ επιτυχημένη ιστοσελίδα σχεδόν σε όλο τον κόσμο όταν παραδώστε τις παραγγελίες μου από την Τουρκία 10. Σας ευχαριστώ, Trekkinn ...

Πολύ καλά

-

Έχοντας ένα Fenix 3HR, επέλεξα το vivosport για τη σύζυγό μου που ασκεί σπορ και λειτουργεί. Είναι περισσότερο από αρκετό. Το + αυτού του βραχιολιού είναι το GPS, έτσι αποφεύγετε να ακουμπάτε με το τηλέφωνο σε λειτουργία plotter. Παράδοση εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Τέλεια.

Αγαπήστε το

-

Μεγάλο ρολόι γυμναστικής για τους πρώτους χρονομετρητές των ρολογιών fitness. Ανθεκτική και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Απλά και βασικά χαρακτηριστικά.

Η επισκόπηση του garmin vivosport επανεξετάστηκε

-

Έχω χρησιμοποιήσει αυτή τη συσκευή για μερικές εβδομάδες τώρα, και μου μεγαλώνει. η online υποστήριξη συνομιλίας είναι χρήσιμη, μπορείτε να πάρετε γρήγορα απαντήσεις στις περισσότερες από τις ερωτήσεις σας. το vivosport είναι εξαιρετικά έξυπνο, αλλά ένας τομέας που πέφτει είναι ότι δεν έχει τη δυνατότητα να εισέλθετε από απόσταση και ρυθμό στην εφαρμογή σύνδεσης μετά από γυμναστική, π.χ. διάδρομο. το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε "workout" και "ininside", έτσι τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα, χωρίς τη χειροκίνητη εισαγωγή του ρυθμού και της απόστασης. δεν καταλαβαίνει καθόλου τη κωπηλασία, επομένως είναι πολύ καλύτερα προσαρμοσμένη στις δραστηριότητες εκτός δρόμου που τρέχουν από τις γυμνασιακές συνεδρίες. προφανώς εργάζονται για τη βελτίωση των αρχείων ακρίβειας στο γυμναστήριο, τα οποία θα είναι εξαιρετικά.

Garmin vivosport - λίγο από μια υπερφόρτωση πληροφοριών

-

αυτός ο ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης σίγουρα σας προμηθεύει με περισσότερα στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες από το φορτίο fitbit 2, αλλά είναι πολύ πιο περίεργο και πολύπλοκο για να πλοηγηθείτε. δεν υπάρχουν κουμπιά εδώ - όλα είναι προσπελάσιμα (στη συσκευή) από βρύσες και swipes, έτσι ώστε να μπορεί να είναι πολύ μακρόστενη διαδικασία φθάνοντας στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που αναζητάτε. οι ρυθμίσεις εμφανίζονται πολύ μπερδεμένες - έχετε επιλογές για να αλλάξετε, ρυθμίσεις στη συσκευή, στην εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές ή στην εφαρμογή σύνδεσης τηλεφώνου και ποτέ δεν είναι σαφές ποια έχει ληφθεί προηγούμενο. η τεράστια ποσότητα προειδοποιήσεων κραδασμών μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική και δεν φαίνεται να θέλει να σταματήσει να σας κουράζει - ακόμα και όταν τις απενεργοποιήσατε στις ρυθμίσεις της συσκευής. ο ηλεκτρονικός οδηγός χρήσης είναι αρκετά κακός (η λειτουργία αναζήτησης είναι απελπιστική). Συνήθως καταλήγω να ψάξω φόρουμ για απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις μου. η μέτρηση βημάτων φαίνεται αρκετά ακριβής, ο μετρητής καρδιακού ρυθμού φαίνεται αποτελεσματικός, αλλά η ανάγνωση του vo2 είναι εντελώς παξιμάδια! Είμαι εξαιρετικά εντάξει, όχι λίπος, και κάνει περίπου 4,5 ώρες έντονης εξάπλωσης άσκησης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συν τα φορτία του περπατήματος. τα ηρεμιστικά και τα ενεργά καρδιακά μας ποσοστά είναι πολύ υγιή, αλλά δεν θα συγκεντρώνατε κανένα από αυτά από τα στατιστικά μου vo2 που καταγράφονται σε αυτόν τον ιχνηλάτη ... ίσως θα εγκατασταθεί καθώς συγκεντρώνει δεδομένα, ίσως όχι. έχοντας το χρησιμοποιήσει για 4 μέρες μέχρι τώρα, λυπάμαι που δεν αγόρασε μια χρέωση 3 αντί. είναι πιθανό να το συνηθίσω. δεν είναι πολύ ελπιδοφόρο αυτή τη στιγμή.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up