Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Polar

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

Polar M430

 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430
 • Polar M430

Polar M430

Περιγραφή προϊόντος Polar M430

Υπάρχει μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού για το Polar M430. Ενημερώστε το τρέχον ρολόι στον υπολογιστή σας μέσω του FlowSync ή στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής Ροή.

Αν ψάχνετε μια καλή ποιότητα Ρολόγια και χρονόμετρα άρθρο, τότε το φάσμα των Ρολόγια και χρονόμετρα θα συναντήσει σίγουρα τις προσδοκίες σας. Σας προτείνουμε PolarM430, η τιμή είναι 157.99 $ και είναι διαθέσιμο. traininn είναι η καλύτερη επιλογή για να αγοράσετε fitness εξοπλισμού σας στην καλύτερη τιμή. Αν βρείτε χαμηλότερη για Polar M430, δημόσια διαθέσιμες τιμές οπουδήποτε αλλού, θα το φτιάξουμει!

Χαρακτηριστικά Polar M430

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (27)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Polar m430

-

Εντυπωσιακή απόδοση για ένα προϊόν σε αυτήν την κατηγορία τιμών. Περισσότερο από την αξία του χρήματός σας!

Ιδανική ρολόι λειτουργίας

-

Όπως περιγράφεται - τα φορτία των χρήσιμων χαρακτηριστικών

M430

-

Έφτασε εγκαίρως και εγώ ακόμα να συνηθίζω σε αυτό, αλλά μέχρι στιγμής όλα όσα περιμέναμε. Το HR φαίνεται κάπως αυξημένο σε σύγκριση με το OH1 μου;

Ανατροφοδότηση

-

Ευχαριστούμε για το ρολόι, φτάσαμε στην ώρα μας, όλα είναι όπως πρέπει. Η τιμή είναι εξαιρετική

Εξαιρετικό ρολόι

-

Εξαιρετικό ρολόι, ικανοποιεί τα πάντα που απαιτούνται για το τρέξιμο! I LOVE IT !!

Εξαιρετικό προϊόν

-

Αυτό το προϊόν είναι υπέροχο καθώς είναι πολύ ευέλικτο και επιτρέπει την προσαρμογή σε διάφορα αθλήματα.

Παραλαβή

-

Ακριβώς για να σας ενημερώσω ότι το αντικείμενο μου έχει φτάσει, ευχαριστώ.

430 πολικό

-

Μεγάλο ρολόι, εύκολο χειρισμό και προσαρμογή, εύκολο στη χρήση. Η τιμή είναι εξαιρετική - η χαμηλότερη που διαπιστώθηκε, η παράδοση και η αγορά δεν έχουν ανάλογα.

430 πολικό

-

Μεγάλα ρολόγια, εύχρηστα και προσαρμόσιμα. Η τιμή είναι εξαιρετική - η χαμηλότερη τιμή. Η αγορά και η παράδοση δεν έχουν αναλογίες.

Έφτασε πολύ καλά και ακριβώς όπως ζητήθηκε

-

Το προϊόν έφτασε τέλεια. Σας ευχαριστώ πολύ

Polar m430

-

Μετά από 10 λεπτά, γίνεται ξεκάθαρο πως λειτουργεί η συσκευή. Εξαιρετική πολυλειτουργική συσκευή

Polar m430

-

Ωραίο ρολόι.

Η δουλειά

-

Έχει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά και είναι οικονομικά προσιτή.

Σε δίκη

-

Οι πρώτες εντυπώσεις με το προϊόν είναι πολύ καλές, εύχρηστες και διαρθρωτικές (είμαι νέος με την Polar). Το προϊόν έφτασε έγκαιρα. Ικανοποιημένοι από την αγορά.

Σχόλιο

-

Εξαιρετικό άρθρο, αν και ο φορέας εκμετάλλευσης υλικοτεχνικής υποστήριξης καθυστέρησε ένα μήνα κατά την παράδοσή του στην Κολομβία, κρίμα που μόνο δύο χειριστές, ... το υπόλοιπο καλό συνιστώμενο προϊόν

Μεγάλο ρολόι λειτουργίας

-

Σούπερ λειτουργικό ρολόι για τρέξιμο! Αγόρασε την ανάγνωση πολλών θετικών αναθεωρήσεων στο Διαδίκτυο και δεν λυπάται. Πολύ καθαρό και εύκολο στη χρήση, μετράει τέλεια τον καρδιακό ρυθμό, τόσο με και χωρίς αισθητήρα καρδιο. Η καλύτερη τιμή είναι η χαμηλότερη. Παράδοση στην ακριβή ώρα. Συνιστώ να αγοράσω!

Τέλεια

-

Είναι ένα δεύτερο m430 που αγόρασα εδώ. Τώρα το λευκό για τη μητέρα μου. Τώρα και οι δύο γονείς μου φορώντας m430. Ευτυχισμένος

Εξαιρετική επιλογή

-

Πολύ καλό προϊόν και σε ανταγωνιστική τιμή.

Όλα εξαιρετικά

-

Το εξαιρετικό προϊόν, Πολική ποιότητα. Η αγορά και η ναυτιλία είναι ασύγκριτες. Το αγόρασα από την Κολομβία και είχα το M430 στα χέρια μου 10 ημέρες αργότερα. Συνιστώ αυτή τη σελίδα εντελώς.

Καλύτερη συμφωνία

-

Απλά αγόρασα αυτό το μοντέλο για τον πατέρα μου. Σίγουρα η καλύτερη τιμή στο διαδίκτυο!

Εξαιρετική εμπειρία

-

Πολύ καλό προϊόν και άριστη εμπειρία στη διαδικασία αγοράς και παράδοσης. Αυτή η παραγγελία αποστέλλεται έγκαιρα στην Αργεντινή. Συνιστάται!

Polar m430

-

Μεγάλο προϊόν

Μεγάλο προϊόν

-

Πολύ ευχαριστημένος με τη διαδικασία αγοράς και παράδοσης. Το ρολόι είναι ακόμα καλύτερο από όσο σκέφτηκα για πρώτη φορά. Πολύ εύκολο να δημιουργηθεί και περισσότερες πληροφορίες από ό, τι οι περισσότεροι χρήστες θα απαιτήσουν, αλλά ακόμα χρήσιμες. Εύκολο να προσαρμόσετε τις οθόνες και να ρυθμίσετε τις περιόδους σύνδεσης.

Δοξάζω

-

Εξαιρετικό προϊόν με εξαιρετική ποιότητα!

Polar m430

-

Ποιότητα ως έχει

Δοξάζω

-

Γεια σας Κύριοι, Σας ενημερώνω ότι από χθες, στις 12/26/18 μετά από μερικές φορές με την απουσία της αρίθμησης της κατοικίας στη θέση, έλαβα το ρολόι μου Polar M430. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το προϊόν και τη φροντίδα που είχαν κατά τη συσκευασία του προϊόντος για ναυτιλία. Ελπίζω να δημιουργήσω νέες επιχειρήσεις στο μέλλον με την εταιρεία. Ένα καλό πράγμα που βλέπω είναι ότι το διαφημιζόμενο προϊόν είναι πρωτότυπο, ακριβώς σύμφωνα με τη διαφήμιση και επίσης την ευκινησία στην αγορά.

Επιστροφή μέσω ταχυδρομείου

-

Κύριοι, ενημερώνω ότι σε διαβούλευση με τον ιστότοπο του Post Office η παραγγελία μου επιστρέφεται στον αποστολέα λόγω μη έγκυρης διεύθυνσης. Στην πραγματικότητα, όμως, μόνο ο αριθμός διαμονής που αριθ. 143. Κωδικός παρακολούθησης RU333157931NL. Ζητώ πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να γίνει για να αποφευχθεί η επιστροφή. Και αν δεν έχετε τίποτα να κάνετε για να αποφύγετε την επιστροφή τι θα γίνει με την αγορά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή και την κατανόησή σας. Lafayete

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Παρόμοια προϊόντα

Δείτε όλα τα προϊόντα

Κλείσιμο