Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Xiaomi

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2
 • Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Περιγραφή προϊόντος Xiaomi Mi Band 2

Περισσότερα στατιστικά από τα βήματα:

Το Mi Band 2 χρησιμοποιεί μια οθόνη OLED για να μπορείτε να δείτε περισσότερα με μια ματιά. Απλά σηκώστε τον καρπό σας για να δείτε την ώρα και πατήστε το κουμπί για τα βήματα και τον καρδιακό ρυθμό.

Υπολογίζει την άνοιξη στο βήμα σας:

Ο βελτιωμένος αλγόριθμος pedometer στο Mi Band 2 φιλτράρει τις περιττές κινήσεις. Αυτό μετρά τα βήματα που λαμβάνονται και ασκεί με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μετράτε κάθε καρδιακό παλμό:

Με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, η Mi Band 2 γνωρίζει ακριβώς πότε ξεκινάτε την προπόνησή σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τρόπους ή να το πείτε πριν ξεκινήσετε. Μετρήστε τον καρδιακό σας ρυθμό για να ρυθμίσετε το μήκος και την ένταση των προπονήσεων. Κρατήστε την ηρεμία και εργάζονται για τους στόχους σας γυμναστικής!

Κάθονται για πολύ καιρό;

Οι ειδοποιήσεις λανθάνουσας κλήσης στέλνουν ένα ήπιο κουδούνισμα όταν κάθεστε για πολύ καιρό. Αυτές οι υπενθυμίσεις σας λένε όταν ήρθε η ώρα για μια σύντομη βόλτα ή διάλειμμα νερού.

Είχατε την καθημερινή σας εκτέλεση;

Οι καθημερινές δοκιμές είναι τέλειες για τη σωστή και υγιή υγεία. Συγχρονίστε με την εφαρμογή Mi Fit για να παρακολουθείτε την ταχύτητα κίνησης και τον καρδιακό ρυθμό σας σε πραγματικό χρόνο.

Πόσο καλά κοιμήσατε;

Ο καρδιακός σας ρυθμός πέφτει όταν εισέλθετε σε βαθύ ύπνο. Ο βοηθός νοσηλείας του καρδιακού ρυθμού μετρά τον καρδιακό ρυθμό ενώ κοιμάται, ώστε να εντοπίζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια τα ελαφρά και βαθιά ύπνου.

Ξεκλειδώνει σε μια στιγμή:

Το Mi Band 2 φέρνει τη μοναδική ταυτότητά σας. Όταν βρίσκεστε κοντά στο smartphone Android σας, ξεκλειδώνει άμεσα κανένα κωδικό πρόσβασης ή δακτυλικό αποτύπωμα.

Ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων:

Στείλτε ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων κατευθείαν στον καρπό, ώστε να μην χάσετε άλλη κλήση, μήνυμα ή ειδοποίηση, ειδικά όταν το τηλέφωνό σας είναι τοποθετημένο σε μια τσάντα ή μια τσέπη.

IP67 ανθεκτικό στην εκτόξευση:

Ξεπλύνετε τα χέρια ή το ντους με το Mi Band 2 χωρίς να ανησυχείτε. Το Mi Band 2 είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό σε πιτσίλισμα νερού, ιδρώτα, καλλυντικά, σκόνη και πολλά άλλα.

Επεξεργασμένο από μέσα:

Η γυαλιστερή μαύρη οθόνη είναι επικαλυμμένη με UV και ανθεκτική στις γρατζουνιές και στα δακτυλικά αποτυπώματα. Με υφή για καλύτερο άγγιγμα, το ανοδιωμένο κουμπί έχει διάμετρο 0,05 χιλιοστών, χαραγμένο στην επιφάνεια, σε σχήμα παρόμοιο με αυτό των CD.

Ισχύς οθόνη OLED:

Δείτε περισσότερα χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια στην προσαρμοσμένη οθόνη OLED. Απλά πατήστε το κουμπί για να ελέγξετε τα τελευταία σας στατιστικά στοιχεία.

Συνδεθείτε με το Bluetooth 4.0:

Η δεύτερη γενιά chipset χαμηλής κατανάλωσης Bluetooth 4.0 παρέχει γρήγορες, σταθερές συνδέσεις ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και σταθερές μεταδόσεις δεδομένων

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ημερών:

Αποκτήστε μια εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ημερών στη μπάντα Mi 2. Η μπαταρία λιθίου πολυμερούς υψηλής πυκνότητας είναι μικρή, ελαφριά και εξαιρετικά μακροχρόνια.

Αντιλαμβάνεται με ακρίβεια:

Οι αισθητήρες επιταχυνσιόμετρα υψηλής ακρίβειας και αισθητήρες καρδιακού ρυθμού δεν είναι μόνο ακριβείς, αλλά είναι εξαιρετικά αποδοτικοί.

Ιδανική για τον καρπό σας:

Η μπάντα κρατά τον αισθητήρα σφιχτά στη θέση του και κάθεται σφιχτά στον καρπό σας, ακόμα και σε όλες τις πιο δυνατές ασκήσεις.

Υποαλλεργικές ιδιότητες:

Η μπάντα είναι ομαλή στην αφή και άνετη ακόμη και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Δοκιμασμένο να είναι σκληρότερο:

Δοκιμή θερμότητας: Υπό συνθήκες 70 ° C για 128 ώρες.

Ψυχρή δοκιμή: Δοκιμασμένο για 128 ώρες στους 20 ° C.

Δοκιμασμένη πτώση: Ελέγξτε την πτώση 12 φορές από ύψος 1,2 μ. Σε μαρμάρινη επιφάνεια.

Δοκιμή διάβρωσης: Πλύνεται με βαζελίνη και αφήνεται για 24 ώρες.

Σε βάθος με την εφαρμογή Mi Fit:

Δείτε το ημερήσιο, εβδομαδιαίο και μηνιαίο ιστορικό για τα βήματα, τον ύπνο και τον καρδιακό ρυθμό μέσω της εφαρμογής Mi Fit. Είναι το μόνο μέρος για να λάβετε άμεσα στατιστικά στοιχεία και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε συναγερμοί, ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων και πολλά άλλα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Χωρητικότητα μπαταρίας: 70mAh

Χρόνος αναμονής: 20 ημέρες

Τύπος μπαταρίας: Πολυμερές λιθίου

Ρεύμα εισόδου: 45 mA (τύπος) 65mA (μέγιστο)

Βάρος: 7.0g

Υλικό αισθητήρα: Πλαστικό, κράμα αλουμινίου

Αντοχή στο νερό: IP67

Διαμόρφωση: οθόνη OLED 0,42 '', Bluetooth 4.0 BLE, επιταχυνσιόμετρο υψηλής απόδοσης Φωτοηλεκτρικό αισθητήρα καρδιακού ρυθμού.

Ζώνη: Συνολικό μήκος 235 mm, Ρυθμιζόμενο μήκος 155 210 mm, Υλικό Θερμοπλαστικό ελαστομερές, κράμα αλουμινίου.

Συμβατότητα: Ξεκλείδωμα τηλεφώνου, Οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει Android 5.0 και νεότερη έκδοση με Bluetooth 4.0.

Στο κουτί:

Αισθητήρα Mi Band.

Ζώνη.

Φορτιστής.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ.

Κάρτα εγγύησης.


Αν σας ενδιαφέρει Xiaomi Mi Band 2, ανακαλύψτε και άλλα fitness προϊόντα που σχετίζονται με Xiaomi στο Ηλεκτρονικά τμήμα και Βραχιόλια ποσοδείκτες κατάλογο. Επιπλέον, κατά την αγορά σε traininn, το ηλεκτρονικό σας fitness κατάστημα, θα σας εντάξει στην μεγαλύτερη αθλητική κοινότητα, όπου μπορείτε να βρείτε τις επιλογές, κριτικές για το προϊόν και τις καλύτερες προσφορές που σας ενδιαφέρει.

Χαρακτηριστικά Xiaomi Mi Band 2

Σχόλια πελατών και ερωτήσεις (8)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Καλό. προϊόντος

-

Εξαιρετικό προϊόν μέσα στις προδιαγραφές. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για τα τελωνεία.

Μεγάλο κόστος και όφελος

-

Απόλαυσα πραγματικά το προϊόν ... Παρακολουθώ τα στοιχεία που έχει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Αγορά

-

Pl αγοράσει αυτό το στοιχείο

Γρήγορα

-

να έρχονται από την Ισπανία έφτασα σούπερ γρήγορο στην Χιλή, οικονομικό και θα μπορούσα πάντα να παρακολουθώ όπου ήταν, πολύ καλό κατάστημα

Παρακολουθήστε

-

Μεγάλη

Ερώτημα

-

Διάρκεια μετρήσεων και απόσταση;

Xiaomi mi ζώνη 2

-

Γρήγορη παράδοση και τα χρήματα που έσωσε ... Μπορεί να συνιστάται!

Xiaomi mi ζώνη 2

-

Παρήγγειλα δύο έξυπνες ταινίες για τα παιδιά μου που είναι πολύ ευτυχισμένος ... Είμαι πάρα πολύ. Γρήγορη παράδοση και εξοικονόμηση χρημάτων!

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: Τα σχόλια σας θα ελεγχθούν από το προσωπικό μας και θα δημοσιευτούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με email, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο