`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas 7 feet Olympic Bar 213 cm

  • adidas 7 feet Olympic Bar 213 cm
  • adidas 7 feet Olympic Bar 213 cm

adidas 7 feet Olympic Bar 213 cm

Produktbeskrivelse adidas 7 feet Olympic Bar 213 cm

En olympisk bar er ikke bare en bar, det er et element af finmekanik. Specielt designet til at reducere torsionskraft, enderne af baren har metal ærmer med kuglelejer monteret inde til at gøre det muligt for vægtskiver at spinde når stangen løftes hurtigt.

At være din bedste:

Øve de klassiske løft som squats, dødløft, bænkpres, rene og tryk vil udsætte din krop til en yderst effektiv og produktiv bevægelsesmønster. 6 8 reps med 75 80% af din 1RM (se nedenfor), vil hjælpe dig med at få størrelse mens 15 20 reps med ca 80% af jer tungeste vægt vil arbejde på at udvikle lean definerede muskler.

COACH SIGER:

Hvis du søger at udvikle styrke, du først nødt til at vide, hvad din 1RM (1 Rep Max) er thats tungest, at du kan løfte for en enkelt gentagelse på hver øvelse i dit program. Når du ved, det kan du så arbejde ud procentsatser for hver max at bruge som uddannelse udfordringer.

DESIGNER NOTER:

Konkurrence barer vejer 3 4 gange så meget som vores Adidas træning bar, men vi har stadig udviklet hver bar for at udvise en fin balance mellem stivhed og flex. Stivhed giver dig en følelse af tillid i baren, når du igen løfte tunge vægte, mens flex sikrer, at du får den ønskede følelse af spin-fra slutningen ærmerne, når du pisker bar himmel i hastighed.

Funktioner:

forkromet overflade

holdbar konstruktion massivt stål

foråret klip kraver

Specifikation:

20 kg vægt


Hvis du vil købe de bedste Træningsudstyr fra adidas, har du fundet det bedste sted, traininn. Hos traininn, har vi kun de bedste mærker, som adidas, så du kun får de bedste fitness, til de bedste priser. Kig selv efter i fitness og 7 feet Olympic Bar 213 cm. Bestil nu og modtag dine adidas 7 feet Olympic Bar 213 cm, inden for et par dage.

Funktioner adidas 7 feet Olympic Bar 213 cm

Diameter
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk