`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Ankle And Wrist Weights 2 x 1 Kg

  • adidas Ankle And Wrist Weights 2 x 1 Kg
  • adidas Ankle And Wrist Weights 2 x 1 Kg

adidas Ankle And Wrist Weights 2 x 1 Kg

Produktbeskrivelse adidas Ankle And Wrist Weights 2 x 1 Kg

Blød, taktile og behagelig Arent ord, som du normalt forbinder med fitness-udstyr, men vi mener, der bør ændres. Ligesom alt udstyr fungerer det kun, hvis du bruger det, så ved at skabe den mest brugervenlige produkt alt hvad du skal gøre, er at pak det omkring din ankel og flytte! Når bæres rundt om anklen disse relativt lette vægte er sat væk fra dit tyngdepunkt, og det betyder, at de tilskynder dine muskler til at være mere aktive, mens du er på farten.

Funktioner:

Sikker lås justerbar velcro mekanisme

Blød stof og neopren design for ekstra komfort

En størrelse passer til enten håndled eller ankler

2 x 1,0 kg vægte


Hvis du vil lære mere omkring adidas Ankle And Wrist Weights 2 x 1 Kg, eller andre varer fra adidas i  bodybuildingudstyr kategorien af traininn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fitness aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Vægte kollektioner, du kan vælge fitness fra adidas, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk