`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Ankle Support

  • adidas Ankle Support
  • adidas Ankle Support

adidas Ankle Support

Produktbeskrivelse adidas Ankle Support

Kombinationen af ​​mesh og neopren giver en anatomisk korrekt pasform gennem hele området af adidas supportwear. Hvert element er blevet modelleret at støtte leddene og kompensere for mindre blødt væv svaghed.

DESIGNER NOTER:

Hvert af de individuelt designede produkter giver mekanisk støtte til det fælles det dækker, og via en kontrolleret mængde kompression reducerer indlæg øvelse inflammation (let hævelse eller ubehag).

Funktioner:

Neopren for varme fastholdelse og maksimal komprimering

Komfort fit for ekstra støtte


Er du helt vild med fitness? Få din adidas Ankle Support og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med adidas. Glem ikke vores store udvalg i Sundhed og helse, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive fitness er de fleste af vores Beskyttelse af leddene varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner adidas Ankle Support

Beskyttelse
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk