`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Dual Grip Medicine Ball 8 Kg

adidas Dual Grip Medicine Ball 8 Kg

  • adidas Dual Grip Medicine Ball 8 Kg
  • adidas Dual Grip Medicine Ball 8 Kg
  • adidas Dual Grip Medicine Ball 8 Kg

adidas Dual Grip Medicine Ball 8 Kg

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse adidas Dual Grip Medicine Ball 8 Kg

Det lyder måske indlysende, at en Dual Grip Ball giver dig mulighed for at træne én hånd frem for at skulle holde bolden konstant med to hænder, åbner uendelige muligheder for at træne kroppen gennem alle sine tre fly af bevægelse sagittal, frontal, tværgående. Den gummibold har dybe håndtag støbt i dens sider med dens masse afbalanceret i midten, så du kan bruge det både enkelt og dobbelt handed. At være din bedste ... holde bolden i den ene hånd, stå med fødderne fra hinanden og svinge bolden fra hoftehøjde på tværs af din krop til skulderhøjde derefter hurtigt køre den tilbage ned til startpositionen, holde i gang, og hvis du ønsker det tilføje intensitet, en squat og et spring i bunden og toppen af ​​bevægelsen. Coach siger ... Tre fly af bevægelse, de er nemme at lære, men ikke helt logisk navngivet. Sagittal er frem og tilbage bevægelser. Frontal er side til side bevægelser (thats forvirrende en) og Tværgående er alt, der involverer rotation af stammen / torso. Hvad jeg synes er vigtigst at huske er, at realistisk kroppen aldrig bevæger sig i et enkelt plan, mere sandsynligt er det bevæger sig i en kombination af alle tre på alle tidspunkter. Designer noter ... Dette produkt er designet til at bevæge sig ved høj hastighed, og det betyder at du vil generere inerti den højere du er, jo mere du ......

Funktioner:

Dual grip håndtag

Øgede vægte for core styrketræning

Flad kant til gulvøvelser

struktureret overflade

Specifikation:

100% heavy duty gummi konstruktion


Er du vild med adidas Dual Grip Medicine Ball 8 Kg? Kig i vores fitness afdeling og opdag et kæmpe udvalg af  bodybuildingudstyr, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye fitness produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af  bodybuildingudstyr, findes i mange farver og modeller.

Funktioner adidas Dual Grip Medicine Ball 8 Kg

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk