`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Flat Bench

adidas Flat Bench

  • adidas Flat Bench
  • adidas Flat Bench
  • adidas Flat Bench

adidas Flat Bench

Produktbeskrivelse adidas Flat Bench

Denne bænk er konstrueret ved hjælp af overdimensioneret firkantet cut stål for at give et solidt sikker overflade for dig at arbejde på. Den polstrede overflade er 111cm lang til at sikre, at den er egnet til brugere op til 64 tall. Den lave profil design (42.5cm) gør det muligt for brugeren at nå til gulvet med håndvægte og opnå en god ryg og hofte tilpasning mens i siddende og liggende stilling (liggende på ryggen). Det betyder, at du trygt kan arbejde på bænken solo eller med en træningspartner (spotter).

At være din bedste:

Bænkpres, flys, bøjet flys, Brystpres, enkelt arm række er alle klassiske fri vægt bevæger sig, at denne bænk er perfekt til om du bruger en bar klokke eller håndvægte.

COACH SIGER:

Denne bænk åbner op for en hel række muligheder. Fordi det er fladt, i tillæg til alle de klassiske bænk og fri vægt flytter du kan også bruge det til at bygge bro, der betyder, at du stilling bare dine skuldre på bænken (dette er den bro position og gør alle dine kerne og torso muskler engagere). For mig er dette den bedste position til at gøre Pullovere og Presser.

DESIGNER NOTER:

Nogle mennesker siger, mindre er mere; hvis thats tilfældet, så denne bænk er perfekt for dem. Det er yderst stærk, komfortabel og alsidig i vores mening et nyt design klassiker.

Funktioner:

Overdimensionerede bænk pad med 65mm tyk, high density skum

Lav profil design

Holdbar konstruktion

111cm polstret overflade

Max brugervægt 135 kg


adidas Flat Bench, er med garanti den bedste i fitness udstyr. Hos traininn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din fitness butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som adidas giver dig. Vores hold af fitness experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Trænings maskiner, til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

ANBEFALET TIL DIG

Se alle produkter

Luk