`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Foam roller

  • adidas Foam roller
  • adidas Foam roller

adidas Foam roller

Produktbeskrivelse adidas Foam roller

Foam rolling er blevet en integreret del af atleter condition regime som det giver dem mulighed for at forblive mobil og inddrive hurtigere fra blødt væv træthed. Den hårde indre muffe tager denne tilgang til det næste niveau ved at du kan rulle og massage muskelvæv meget dybere end det er muligt med bløde ruller.Features:


33cm længde x 14cm diameter

Hårdt indre muffe giver dig mulighed for at rulle og massage dybere end bløde ruller

Hjælper dig inddrive hurtigere fra blødt væv træthed


Ved du hvilke egenskaber der gør adidas Foam roller til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter adidas Foam roller, har vi det på lager i vores online traininn butik. På grund af vores store udvalg i Blokke, rollers og platforme afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fitness, du er på udkig efter. Køb hos traininn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner adidas Foam roller

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk