`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Foam roller

  • adidas Foam roller
  • adidas Foam roller

adidas Foam roller

Produktbeskrivelse adidas Foam roller

Foam rolling er blevet en integreret del af atleter condition regime som det giver dem mulighed for at forblive mobil og inddrive hurtigere fra blødt væv træthed. Den hårde indre muffe tager denne tilgang til det næste niveau ved at du kan rulle og massage muskelvæv meget dybere end det er muligt med bløde ruller.Features:


33cm længde x 14cm diameter

Hårdt indre muffe giver dig mulighed for at rulle og massage dybere end bløde ruller

Hjælper dig inddrive hurtigere fra blødt væv træthed


adidas Foam roller er det perfekte udstyr, for at nå dine fitness mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Blokke, rollers og platforme og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores  bodybuildingudstyr varer er på tilbud. Find dem i traininn! Vi tilbyder et stort udvalg fra adidas, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner adidas Foam roller

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk