`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Power Tower

adidas Power Tower

  • adidas Power Tower
  • adidas Power Tower
  • adidas Power Tower

adidas Power Tower

Produktbeskrivelse adidas Power Tower

Introduktion til vægt træning uden vægten.

Flytning af din kropsvægt kan levere alle de fordele, som løfte håndvægte og barbells kan, men kun hvis du har de rigtige værktøjer.

Ved at bruge adidas Power Tower til at arbejde mod tyngdekraften på dine øvre, nedre og torso muskler, kan du udføre en række klassiske, men udfordrende øvelser som pull ups, dips og vertikale knæbøjninger. De brede og smalle hakehåndtag, presser op, tricep dip hænder og lodrette knæ hævepuder gør dette til en alsidig, innovativ og yderst uundværlig arbejdsstation.

Placer dine underarme på puderne, du kan alvorligt arbejde din abs ved at løfte dine ribber op væk fra dine hofter og hæve dine ben op foran dig til hoftehøjde og derefter langsomt sænke dem. Tøff men effektiv.

Den tilføjede bjælke hjælper dig med at træde op, mens flip up håndtag giver dig mere plads til chin ups. Den ergonomisk designede ryggplade er trimmet i taljehøjde, så du kan udvide såvel som bøjning i hofterne.

Funktioner:

Vinklet ramme for at reducere kroppens sving

Ergonomisk vinklede pads og flip up dip håndtag

Maks. Brugervægt 135 kg

Tryk op stands

Wide chin up hånd position


Hvis du er på udkig efter adidas Power Tower, er heldet med dig. I vores fitness butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal traininn butik. Skynd dig, bestil dine Trænings maskiner med det samme. traininn tilbyder et kæmpe udvalg i Banker, til alt slags sport. Vores Banker er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk