`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Push up Bars

adidas Push up Bars

adidas Push up Bars

  • adidas Push up Bars
  • adidas Push up Bars
  • adidas Push up Bars
  • adidas Push up Bars

adidas Push up Bars

Produktbeskrivelse adidas Push up Bars

Oversigt:

Push ups er en af ​​de bedste øvelser til at skabe styrke og magt i brystet, skuldre og arme disse Push up bars gør det muligt at få lavere i pressen position, hvilket resulterer i en større vifte af bevægelse i skulderleddet ..... og det betyder at du arbejder brystfinner bryst muskler hårdere

At være din bedste:

Skift mellem tætte greb push ups at ramme triceps og bredt greb til at målrette brystet.

Coach siger:

Jeg kan lide den måde disse holde håndleddet i neutral i stedet udvidet, det er godt, fordi du altid kommer til at få bedre resultater, hvis leddene er stablet i tilpasningen i stedet forskudt.

Designer noter:

Vores testere er vores største fans såvel som de fleste udfordrende kritikere, så vi elsker det, når de kommer op med øvelser, som vi hadnt selv tænkt på. Prøv at slippe ned, så på vej tilbage op løfte den ene hånd fra jorden (holde fat i push up bar) og gå ind på en supermand udgøre, falde tilbage ned derefter på næste rep løfte den anden hånd.

Funktioner:

Let, skridsikre design

Tilføjet skum komfort håndtag

Forhøjede design stiger push up rækkevidde


adidas Push up Bars har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine adidas Push up Bars, købt hos traininn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online fitness butik, hvor du kan finde masser af varer fra adidas, færdiggør din ordrer af fitness varer, altid til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Mængde

-

Er produktet solgt i par eller kun en enhed?

vore eksperters svar

Hej,
Prisen gælder for et par push-up barer.
Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk