`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Resistance Parachute

adidas Resistance Parachute

  • adidas Resistance Parachute
  • adidas Resistance Parachute
  • adidas Resistance Parachute

adidas Resistance Parachute

Produktbeskrivelse adidas Resistance Parachute

Hver atlet når et punkt, hvor de simpelthen ikke kan finde nogen mere magt i deres legsunless de opnå en konkurrencemæssig fordel ved at træne med denne kørende sliske. Den faldskærm tillægger et bælte, der er slidt rundt om taljen, bæreren derefter sprints og slisken pustes automatisk, når du når tilstrækkelig hastighed og skaber træk for at øge din magt, hurtighed, smidighed, Reaktioner og hurtighed.

Funktioner:

justerbart bælte med quick release spænde

faldskærm 120cm diameter

Specielt designet til at øge træk modstand

Forbedrer kraft og udholdenhed

Carry taske medfølger


Er du helt vild med fitness? Få din adidas Resistance Parachute og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med adidas. Glem ikke vores store udvalg i  bodybuildingudstyr, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive fitness er de fleste af vores Speed training varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk