`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Resistance Parachute

adidas Resistance Parachute

  • adidas Resistance Parachute
  • adidas Resistance Parachute
  • adidas Resistance Parachute

adidas Resistance Parachute

Produktbeskrivelse adidas Resistance Parachute

Hver atlet når et punkt, hvor de simpelthen ikke kan finde nogen mere magt i deres legsunless de opnå en konkurrencemæssig fordel ved at træne med denne kørende sliske. Den faldskærm tillægger et bælte, der er slidt rundt om taljen, bæreren derefter sprints og slisken pustes automatisk, når du når tilstrækkelig hastighed og skaber træk for at øge din magt, hurtighed, smidighed, Reaktioner og hurtighed.

Funktioner:

justerbart bælte med quick release spænde

faldskærm 120cm diameter

Specielt designet til at øge træk modstand

Forbedrer kraft og udholdenhed

Carry taske medfølger


Hvis du står og mangler en adidas Resistance Parachute, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Træningsudstyr udstyr fra mærker som adidas, er produceret af de bedste materialer. adidas er eksklusiv design fitness er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye adidas Resistance Parachute i dag!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

ANBEFALET TIL DIG

Se alle produkter

Luk