`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Swivel Push Up Bars

adidas Swivel Push Up Bars

adidas Swivel Push Up Bars

  • adidas Swivel Push Up Bars
  • adidas Swivel Push Up Bars
  • adidas Swivel Push Up Bars
  • adidas Swivel Push Up Bars

adidas Swivel Push Up Bars

Produktbeskrivelse adidas Swivel Push Up Bars

Hvordan kan du forbedre på sådan en perfekt øvelse som en push up? Ved at tilføje rotation naturligvis. Den Swivel Push up bars giver dig mulighed for at låse dit håndled og svirvel som du lavere i til push up position, dette opfordrer mere bryst og skulder muskler end en almindelig push up betyder større, bedre resultater på kortere tid.

At være din bedste:

For at målrette arme og skuldre placere håndgreb under din skulder og rotere udad som du drop down. For at målrette brystet sætte dem lidt bredere end dine skuldre, og drej dem udad, før du falde ned før rullende dem tilbage indad på op fase af push up.

COACH SIGER:

Vi ser alt for mange skulderskader så at finde nye måder at styrke og beskytte skulderen (især rotator cuff) er en prioritet for os, så dette aksemærker alle boksene som en gadget, der gør sit job.

DESIGNER NOTER:

Fordi svingindretningen er fyldt med kropsvægt når den roterer, for at få en jævn bevægelse snarere end blot stole på en friktion system, vi har integreret en glat bevægelige kugleleje disk system til legemet af push up bars. Denne bevægelse er så glat, vi indså, at det kan være for udfordrende for nogle brugere, så vi har inkluderet et låsesystem, der gør det muligt at slukke for spin-systemet, indtil du føler du er klar til det.

Funktioner:

Bygger overkroppen og core styrke

Unik drejelige / faste handling

Glat lejeskive

Forhøjede design stiger push up rækkevidde


Hvis du er på udkig efter fitness udstyr, findes det hos adidas. Hos traininn, kan du købe masser af tilbehør til Swivel push ups, så du kan udøve din sport optimalt. adidas Swivel Push Up Bars fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk