`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

  • adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm
  • adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

Produktbeskrivelse adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

Vægt behøver ikke være bare praktisk; de kan også være æstetisk forbløffende. Elitpladerne er støbt af gummiforbindelsesmateriale for at gøre dem holdbare og dynamiske, så de har en uretansk plade monteret i midten af ​​hver skive. Dette ser ikke kun ud, men det øger også holdbarheden.

Funktioner:

Ikke ruststøbt materiale

Fås med 25 mm eller

30 mm skivehul


Kender du alt til adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm? Hos traininn, vælger vi fitness udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter  bodybuildingudstyr varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Barer og vægte udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som adidas. Alle vores mærker er testet af vores hold af fitness eksperter!

Funktioner adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

Diameter
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk