`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

  • adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm
  • adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

Produktbeskrivelse adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

Vægt behøver ikke være bare praktisk; de kan også være æstetisk forbløffende. Elitpladerne er støbt af gummiforbindelsesmateriale for at gøre dem holdbare og dynamiske, så de har en uretansk plade monteret i midten af ​​hver skive. Dette ser ikke kun ud, men det øger også holdbarheden.

Funktioner:

Ikke ruststøbt materiale

Fås med 25 mm eller

30 mm skivehul


Hvis du er på udkig efter adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm, er heldet med dig. I vores fitness butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal traininn butik. Skynd dig, bestil dine  bodybuildingudstyr med det samme. traininn tilbyder et kæmpe udvalg i Barer og vægte, til alt slags sport. Vores Barer og vægte er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner adidas Weight Plate 1.25 Kg 25 mm

Diameter
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk