`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas Weightlifting Gloves

adidas Weightlifting Gloves

  • adidas Weightlifting Gloves
  • adidas Weightlifting Gloves
  • adidas Weightlifting Gloves

adidas Weightlifting Gloves

Produktbeskrivelse adidas Weightlifting Gloves

Adidas vægtløfter-handske er det nødvendigt tilbehør til at sikre du kan løfte tungere vægte i længere tid. Den integrerede dobbelt lag gel polstret håndflade maksimerer komfort og greb, mens den sikre håndledsrem giver yderligere støtte til enkle og udfordrende elevatorer.

At være din bedste:

Bær disse handsker, når du udfører tung vægtstang eller dumbbell løfter for at beskytte dine hænder og få et bedre greb og støtte til hele løft bevægelse.

COACH SIGER:

Nogle mennesker synes at mene, at ru hud på deres hænder er en hædersbevisning, der resulterer i at løfte vægte i gymnastiksalen vi ikke gå sammen med, at så på toppen af ​​at give dig et sikkert greb om vægt, den ekstra polstring hjælper dig med at maksimere dine reps .

DESIGNER NOTER:

Som med alle adidas handsker, palm design efterligner anatomi af din hånd for at sikre, at bære handskerne kun forbedrer din præstation frem for at hindre det. Den dobbelte lag gel polstring på håndfladen giver komfort og greb for en effektiv træning.

Funktioner:

Dobbelt lag skum og ruskind polstret håndflade

Integreret håndledsrem

Ring pull for nem fjernelse, plus krog og løkke lukning for sikker pasform

Fleksible materialer giver mulighed for effektiv bevægelse


Vent ikke med at købe adidas Weightlifting Gloves. Du kan finde al information på adidas Weightlifting Gloves, du kan kontakte traininn via vores kontakt side. traininn tilbyder exclusive tilbud på Beskyttelser for fitness og andre fritidsaktiviteter. Vores Beskyttelser vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Fitness handsker varer.

Funktioner adidas Weightlifting Gloves

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Fitness handsker

-

Exelentes, er meget komfortabel og lige som på billedet, jeg er meget glad

God

-

God kvalitet, godt greb og god pasform. Det bedste jeg har haft hidtil, anbefales.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

ANBEFALET TIL DIG

Se alle produkter

Luk