`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Casall

Casall Classic Polo

  • Casall Classic Polo
  • Casall Classic Polo

Casall Classic Polo

Produktbeskrivelse Casall Classic Polo

En op dateret klassisk piqué polo med et feminint og sporty look. Den funktionelle stof med elastan indhold tillader stretch nyttiggørelse og optimal komfort

Casall Classic Polo er en vare der hører til T-shirts kategorien indenfor Dametøj, i din fitness butik, traininn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online traininn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Casall Classic Polo? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til fitness, lavet med den største passion.

Funktioner Casall Classic Polo

Ærmelængde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk