`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Casall

Casall Essential Techno

  • Casall Essential Techno
  • Casall Essential Techno

Casall Essential Techno

Produktbeskrivelse Casall Essential Techno

Essencial Techno-shorts af elastisk stof gør dem utroligt behagelige og tilpasser sig dine behov. Derudover er de designet med et blødt mesh på indersiden af taljen.

Casall-shortsen har lommer med lynlås og en indvendig snor. Disse bukser bliver helt sikkert dine favoritter, både til løb og / eller træning på varme dage og til at træne ud fra dit hjemlige komfort.

Vores Essential Techo Shorts er lavet af et komfortabelt vævet stretchstof og har et blødt mesh på indersiden af taljen.

Med lynlås lommer og en indvendig snorring er disse behagelige shorts sikkert din favorit.


Hos traininn, kan du se alle egenskaber på Casall Essential Techno. I vores fitness butik, har vi mange størrelser i Casall Essential Techno. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Casall Essential Techno, andre tilbud på andet fitness udstyr.

Funktioner Casall Essential Techno

Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk