`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Casall

Casall Essentials Loose Training Tank

  • Casall Essentials Loose Training Tank
  • Casall Essentials Loose Training Tank

Casall Essentials Loose Training Tank

Produktbeskrivelse Casall Essentials Loose Training Tank

Denne tank top har et feminint design med læg på halsen foring. Den funktionelle materiale og den lidt løsere pasform med rib i bunden gør den ideel til fx aerobic, kredsløb uddannelse og arbejde i motionsrummet.

Velkommen til vores Casall Essentials Loose Training Tank, speciale tilbud! Har du brug for traininn, eller have nye fitness udstyr. traininn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Casall og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Dametøj.

Funktioner Casall Essentials Loose Training Tank

Ærmelængde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk