`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Casall

Casall Essentials Short Tights

  • Casall Essentials Short Tights
  • Casall Essentials Short Tights

Casall Essentials Short Tights

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Casall Essentials Short Tights

Disse flatterende hot pants er ideelle til hot yoga, løb og høj intensitet træning. De er lavet af Shapetech, hvilket er et funktionelt materiale, transporterer fugt godt og holder dig kølig og komfortabel under din træning.

Hvis du er på udkig efter Casall Essentials Short Tights, er heldet med dig. I vores fitness butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal traininn butik. Skynd dig, bestil dine Dametøj med det samme. traininn tilbyder et kæmpe udvalg i Tights, til alt slags sport. Vores Tights er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Casall Essentials Short Tights

Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk