`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Casall

Casall Glorious Sports Bra

  • Casall Glorious Sports Bra
  • Casall Glorious Sports Bra

Casall Glorious Sports Bra

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Casall Glorious Sports Bra

Polstret sports-bh med smalle og regulerbare skulderstropper. Det giver ultimativ komfort og har en høj fugtighed absorptionskapacitet på samme tid som busten får et ekstra løft. Velegnet til middel intensitet aktiviteter såsom vægttræning, beachvolley og gang.

Hvis du vil købe de bedste Dametøj fra Casall, har du fundet det bedste sted, traininn. Hos traininn, har vi kun de bedste mærker, som Casall, så du kun får de bedste fitness, til de bedste priser. Kig selv efter i fitness og Glorious Sports Bra. Bestil nu og modtag dine Casall Glorious Sports Bra, inden for et par dage.

Funktioner Casall Glorious Sports Bra

Undertøj
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Stor pasform

-

Yderst komfortabel og jeg kan godt lide, der er justerbare stropper. Selvom det er på pricier side af sports-bh, er det absolut værd.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk