`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Casall

Casall Harmony Loose Cuff Capri

  • Casall Harmony Loose Cuff Capri
  • Casall Harmony Loose Cuff Capri

Casall Harmony Loose Cuff Capri

Produktbeskrivelse Casall Harmony Loose Cuff Capri

Disse Capris er de perfekte all round bukser med pæne læg langs sidesømmen. De er fremstillet af et tyndt vævet og funktionelle materiale og kan bæres under træning samt til og fra træning.

Hvis du står og mangler en Casall Harmony Loose Cuff Capri, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Dametøj udstyr fra mærker som Casall, er produceret af de bedste materialer. Casall er eksklusiv design fitness er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Casall Harmony Loose Cuff Capri i dag!

Funktioner Casall Harmony Loose Cuff Capri

Længde
Indre strømpebukser
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk