`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Casall

Casall Harmony Pants

  • Casall Harmony Pants
  • Casall Harmony Pants

Casall Harmony Pants

Produktbeskrivelse Casall Harmony Pants

Disse bukser er de perfekte all round bukser med pæne læg langs sidesømmen. De er fremstillet af et tyndt vævet og funktionelle materiale og kan bæres under træning samt til og fra træning.

Ved du hvilke egenskaber der gør Casall Harmony Pants til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Casall Harmony Pants, har vi det på lager i vores online traininn butik. På grund af vores store udvalg i Bukser afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fitness, du er på udkig efter. Køb hos traininn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Casall Harmony Pants

Længde
Inner tights
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk