`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Casall

Casall Techno Shorts

  • Casall Techno Shorts
  • Casall Techno Shorts

Casall Techno Shorts

Produktbeskrivelse Casall Techno Shorts

Disse herre shorts er et udmærket kerne stykke tøj til din fitness garderobe. De shorts har funktionelle detaljer og er lavet af en strækning vævet stof, der tilbyder fremragende komfort og fleksibilitet. Perfekt til alle former for motion.

Er du vild med Casall Techno Shorts? Er du på udkig efter en online specialist i fitness udstyr?, Kig hos traininn. der er autoriseret Casall forhandler, alle vores fitness varer, er dækket af fabriksgaranti fra Casall. Vælg en Herretøj kategori og find alle de mulige Herretøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Casall Techno Shorts

Køn
Form for bukser
Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk