`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Compressport

Compressport Full Socks V2

  • Compressport Full Socks V2
  • Compressport Full Socks V2

Compressport Full Socks V2

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Compressport Full Socks V2

Dette nye design er anden generation af Compressports Full Sock. En kompressionstrik, designet til både komfort og ydeevne, optimerer blodgennemstrømningen og stimulerer venøs tilbagevenden, hvilket også gør det ideelt til genopretning og rejse.

Funktioner:

Det nye design omfatter:

Sømløs og hule mindre finish

Ventilationszoner

Forbedret arch support

Yderligere 3D prikker omkring indersiden af ​​ankelen for at beskytte Malleolus

Ventilation: luften flyder let mellem 3D.DOT'erne, reguleringstemperaturen

Ultimativ komfort: 3DDOT'ernes interne overvævede struktur øger komforten og reducerer risikoen for chafing

Slip Proof: de multi-directionelle 3D.DOT'er sikrer maksimalt greb i sko, hvilket forhindrer sokmen i at glide.

Stødabsorption: Den eksterne overvævede struktur af 3D.DOT'erne muliggør absorption og dæmpning af slag

Beskyttelse af Achilles Tendon: Dæmpningseffekten af ​​3D.DOT'erne bag på sokken beskytter Achillessenen mod friktion og tryk

Travel Sock: Da det stimulerer blodgennemstrømningen og forhindrer væske at akkumulere i foden er det en ideel rejsestrøm

? Ergoformable? Tåstykke: Tåstykkedesignet dækker tæerne uden krøller, komprimerer eller smeder foden. Toes er fri og ikke squashed sammen

Ultraventilation Mesh: Nye mesh områder omkring anklen, toppen af ​​foden og tæerne holder foden føles lys, frisk, tør og kølig. Stoffet er åndbart takket være disse luftzoner, som hjælper med at fjerne fugt og sved samtidig med at man beskytter mod overophedning, blærer og svampeinfektioner.

? Archstim? Støtte: Placeret rundt på fodens bue, stimulerer denne kompressionsstrimmel venøs tilbagevenden, styrker kropsstyrken og forhindrer sokken i at bevæge sig, glide og vride. Newmore ergonomisk design giver endnu større komfort.

Blood Flow Stimulation: 3DDOT'ernes graduerede kompression og akupressurvirkning hjælper med at stimulere blodcirkulationen i foden, øge venøs tilbagevenden

Vandudvinding: 3D.DOT'erne bevarer lille vand (regn, hydrering, sved) og mellemrummet mellem dem letter udvindingen, så fødderne bliver tørre

Teknologi:

3d greb: Silikontrykket på skuldrene stopper enhver rygsækbevægelse, når de kører; absorbere eventuelle stød fra kroppen på skuldrene for at forhindre muskelspændinger og træthed.

Ac trykluft:? Den masserende akupressur? er designet til at aktivere blodcirkulationen ved multipoint massering af det eneste område.

Anti træthed: Stød og vibrationsabsorption på muskler, vener og ledd øger indsatsens modstand.

Arch: Beliggende i fodens bue, giver det også venet tilbage og genopretning.

Hemløs: Sømløs og uden elastik komprimerer den øvre del af sokken ikke benet og derved lette trykket i dette område.

Genopretning: Du vil føle det straks ... En følelse af velvære, lethed og styrke omkring dine ben fra ankelen til lysken. Det vil fremskynde venøs tilbagevenden, der forhindrer blodet i at stagnere i kalve, hamstrings og quadriceps, så dine ben føles ultralette.

Termisk beluftning: Der kommer luft ind i produktet, der forhindrer fodens sål fra overophedning under indsatsen.


Alle fitness produkter og Sokker er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos traininn kan du finde en masse Herretøj fra Compressport. Prisen på Compressport Full Socks V2 er 26.95 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Compressport Full Socks V2

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Compressport fuld sokker v2

-

Ikke alt for tyk så nyttig for hele året brug. De berøringspunkter synes at gøre deres arbejde godt forbedre cirkulation og føle, at de vil vare lang tid.

Fremragende produkt

-

Meget gode sokker stærkt anbefales

Compressport

-

Magnifico produkt og anbefales derfor til under eller efter træning

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk