`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fusion

Fusion Active Subwoofer

  • Fusion Active Subwoofer
  • Fusion Active Subwoofer

Fusion Active Subwoofer

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Fusion Active Subwoofer

Fusion Electronics indført høje ende lyd til din subwoofer havmiljøet med MS AB206. Denne subwoofer forstærker funktioner basgengivelse at opnå uovertruffen skabe et perfekt miljø for underholdende eller afslappende.


Det er designet, så du kan spille det bedste akustiske ydeevne installation i både stuen og kabinen miljø. Når det kombineres med højttalere Fusion Electronics kabine lyd er bemærkelsesværdigt og næsten enestående.


MS AB206 har fire klasse D-kanaler, højeffektiv teknologi, der giver en effektiv og høj kvalitet. To kanaler er dedikeret til subwooferen med de to andre kanaler tunet til at levere strøm til cockpit højtalere.


Det har en dobbelt svingspole 6 "som er akustisk koblet til en passiv radiator for at få det udestående basgengivelse.


Denne passive radiator bruges til at justere tonen i lav volumen og forbedre lavfrekvente ydeevne opnås derved eliminere port turbulens og reducere bevægelse kompression.


Med hensyn til de tekniske specifikationer, frekvensgangen er 25 200Hz, har en maksimal effekt på 350 watt.


Lige nu har vi tilbud på Fusion Active Subwoofer. Kig ind i vores online fitness butik, hos traininn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste fitness udstyr. Vi har også varer som fitness, og alt det gode fra Fusion, til de bedste priser.

Funktioner Fusion Active Subwoofer

Enhedstype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk