`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fytter

Fytter Bench BE-05R

Fytter Bench BE-05R

Fytter Bench BE-05R

Fytter Bench BE-05R

  • Fytter Bench BE-05R
  • Fytter Bench BE-05R
  • Fytter Bench BE-05R
  • Fytter Bench BE-05R
  • Fytter Bench BE-05R

Fytter Bench BE-05R

Produktbeskrivelse Fytter Bench BE-05R

El Banco FYTTER BE 05R Bænk er en bænk høj kvalitet und absolut stabile til semi professionel hjem uddannelse. Positionen multipelt (skråtstillet og flad) giver en lang række øvelser med 6 niveauer af hældning.


Den multi position og ergonomisk ryglæn kan bruges i 6 forskellige positioner, så du kan udføre en bred vifte af øvelser. Afstanden mellem gulv og ryglæn kan være: 107, 94, 84, 69, 50 og 22 cm. Den er forsynet med en speciel holder med låsende kraver.

Den er forsynet med en speciel holder med låsning kraver for diske støtte på baren. Denne holder er ikke fast på bænken, hvorfor afstanden kan når som helst tilpasses til brugeren. Afstanden mellem bar indehavere er 95 cm.

En semi professionel og robust fitness maskine, der kan anvendes mellem 4 og 5 gange om ugen.


Vægt plade Indehaveren af ​​består af vægtstænger til skiver med fokus på at træne den lavere instans tubes.28mm diameter 7,5 cm diameter.Funktioner:


Kompatibel: Standard diske (28mm)

Polstret sæde og ergonomisk ryglæn.

Barbell fastholde kroge med låsning kraver

Heavy Duty stålrammekonstruktion

Høj tæthed belagt skum.

Lader ben krøller og lår forlængelse.

Ergonomisk multi position ryglæn (6 positioner for endeløse øvelser)


Er du på udkig efter Fytter Bench BE-05R? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Banker i vores online fitness butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste fitness produkter, lige de traininn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Trænings maskiner udsalg.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Ordre bank

-

Banken har en imponerende kvalitet og kan anvendes til en lang række øvelser. Leveringen var meget hurtig og perfekt kundepleje. stærkt anbefales til shopping site.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk