`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Strap Forerunner 610

  • Garmin Strap Forerunner 610
  • Garmin Strap Forerunner 610

Garmin Strap Forerunner 610

Produktbeskrivelse Garmin Strap Forerunner 610

Hold din træning på sporet - og være stilfuld - med disse farvede bånd til din Forerunner 10/15. Båndene kommer i 2 størrelser: små og store. De store bands er for modeller, der har en lidt større urskiven og en bredere armbånd

Hvis du står og mangler en Garmin Strap Forerunner 610, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Elektronik udstyr fra mærker som Garmin, er produceret af de bedste materialer. Garmin er eksklusiv design fitness er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Garmin Strap Forerunner 610 i dag!

Funktioner Garmin Strap Forerunner 610

Underkategorier
Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Jeg anbefaler

-

God service. Anbefales.

Perfekt! :)

-

Udskiftning Kit # 1 Gør jobbet 100%

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk