`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior
  • Garmin Vivofit Junior

Garmin Vivofit Junior

Produktbeskrivelse Garmin Vivofit Junior

I Garmins Vivofit Junior træningsspor finder du flere fordele for dine børn. Holdet udfører sporing af bevægelser, antal trin og oplåsning af søvnovervågning. En stor nyhed er, at din hukommelse gemmer mere end 4 ugers information.

I både iOs og Android-butikkerne er den bærbare applikation til smartphones tilgængelig . Fra dette virtuelle rum vil du tilføje brugere, synkronisere og gennemgå træningsdataene. De små i huset kan nemt udføre stopuret eller valg af timere; Forældre kan også indeholde personlige alarmer.

Dette team tilføjer et par grafik relateret til Disney, Star Wars og Marvel modeller. Batteriets levetid for en enkelt integreret celle er et år . Der er to modeller til rådighed for børn fra fire til seks år med en elastisk stroppe til fordel for pasformen på de mindre håndled. Den anden version er designet til børn over 6 år, for sin større størrelse spænde.

Daglig aktivitet Tracker for Kids:

Features 1+ års batterilevetid; ingen genopladning er nødvendig

Stilfuld, børnevenligt design er behageligt, holdbart og svømme friendly1

Tracks trin, søvn og 60 minutter anbefalede daglige aktivitet2

Kompatibel mobil app på en voksen smartphone indeholder opgave ledelsesværktøjer og en sjov mobil adventure trail for børn at låse op

Kids udføre opgaver og tjene mønter til at indløse til aftalt belønninger forvaltes af forældre

En bærbar kun for børn? Åh ja, vi gjorde. Mød vívofit jr. Dette stilfulde, svømme friendly1 aktivitet tracker opmuntrer dine børn at bo på farten. Forældre, vi ikke glemme alt om dig. Mens de unge vil elske det kompatible app til sin sjov mobile eventyr trail, de kan låse op, kan du bruge det til at overvåge dine kiddos trin og aktive minutter, tildele opgaver og selv uddele virtuelle belønninger. Styr det hele fra din mobile enhed.

Søde stil med en Robust design:

Perfekt til pint mellemstore kraftcentre, vívofit jr. har en komfortabel, holdbar ét stykke wriststrap at børn kan glide af og på. Fås i flere sjov, levende motiver dit barn klippe det overalt fra fordybningen til praksis til puljen og endda i seng. Tjek yderligere voksenstørrelse tilbehør bands, der lader børnene ændre deres udseende. Brugeren udskifteligt batteri vil holde sparke i op til et år, så ingen grund til at genoplade.

Din Parental Personal Assistant:

Den vívofit jr. aktivitet tracker kan styres af forældre ved hjælp af kompatibelt program. Fra den app, kan du tilføje flere børn og se deres skridt, søvn, daglige aktiviteter og opgave data, når det automatisk syncs3 til din smartphone. Tildel opgaver, finde ud af hvor mange belønning mønter hvert barn har, og endda invitere hele familien til at konkurrere i en daglig trin udfordring - alt sammen fra din Apple® eller Android® smartphone3.

Ophold på toppen af ​​opgaver:

Tag den ballade ud af opgaver i hjemmet ved at lade vívofit jr. gøre arbejdet. Forældre kan tildele opgaver fra app smartphone, og børnene vil se på deres bands, at de har nye arbejdspladser at gøre. Disse kan sættes op til at gentage sig dagligt eller endda ugentligt - perfekt til børn, der har brug påmindelser om at børste deres tænder og gøre deres senge. Og for unge, der kan lide at trække tiden ud, nedsætte en task timer, så vívofit jr. kan minde dem om, at tid til at afslutte lektier eller få klædt tikker ned.

Ekstra kredit for Sweat:

Den vívofit jr. aktivitet tracker gør det nemt at belønne og motivere børnene. Som børn nå deres daglige 60 minutters aktivitet mål, sjove fakta og en mobil eventyr trail er låst, inspirerende børn at gøre deres bedste hver dag. Ved endt tildelte opgaver, kids tjene virtuelle mønter at samle og bytte om belønninger du har aftalt såsom ekstra 30 minutters skærmen klokkeslæt eller have en ven overnatter.

Specifikationer:

Fysiske dimensioner: Omkreds: 136 mm

Display størrelse, BxH: 10 mm x 10 mm

Skærmopløsning, BxH: 64 x 64 pixels

Negativ tilstand display:

Vægt: 17.5 g (0,62 oz)

Batteri: Et udskifteligt CR1632 knapcellebatteri

Batterilevetid: Op til 1 år

Vand bedømmelse: 5 ATM

Watch funktioner: Tid, dato og personalisering (navn)

Aktivitet Tracking Egenskaber

Skridttæller:

Flyt bar (viser på enheden efter en periode med inaktivitet, gå i et par minutter til at nulstille den):

Sleep overvågning (monitorer alt søvn og perioder med bevægelse eller rolig søvn):

Ekstra:

Auto mål: 60 minutter daglig leg Mål1

Opgaver

Rewards (mønter)

Task timere (2, 5, 10, 15, 20 og 30 minutter)

Stopur: Ja

Automatisk synkronisering: Ja

Audible advarsler: Ja

1Sådan forbedre børns sundhed, organisationer som det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler mindst 60 minutters fysisk aktivitet hver dag. Dette kan omfatte moderat intensitet aktivitet, såsom rask gang eller kraftig intensitet aktivitet, såsom løb. Enheden opfordrer børn til at være aktive ved at spore deres aktivitet intensitet og vise deres fremskridt mod 60 minutter daglige mål.

I kassen:

Vívofit jr.

Regelmæssig elastisk håndled strap1

Dokumentation

Lad os få børn på farten. Mød aktivitet tracker kun for børn, vívofit® jr. Det er svømme venlige og har funky, kid godkendt design, en 1 års batteri levetid og en gratis, forælder styret mobil app. Den app motiverer dine pint mellemstore kraftcentre at holde på farten med belønninger og en mobil eventyr trail at låse op. I mellemtiden kan forældrene overvåge trin og sove og få en oversigt over deres barns 60 minutter daglig aktivitet mål. Den app giver også forældrene mulighed for at styre og tildele opgaver og give belønninger til positivt håndhæve god opførsel. Det er alle let styres fra mor og fars kompatibel Apple® eller Android® mobile anordninger 3.


Du kan også finde Garmin Vivofit Junior i vores Elektronik kategori, fra din online fitness butik, eller hvad med Vægte og måleinstrumenter. Vi har også mange andre ting fra Garmin, hos traininn, har vi et kæmpe udvalg af fitness varer, som måske er noget for dig. Garmin er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre fitness, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Garmin Vivofit Junior

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk

-

For min 10 år gamle søn har det været en fantastisk gave !! Jeg har ønsket det i flere måneder, og det har været bedre end forventet. Meget hurtig levering.

Mine børn elsker det

-

Min 8-årige elsker dette. Muligheden for at give mønter til pligter er stor!

Rellotge garmin

-

En rellotge, der opfordrer els petits til at øve mere esport amb-belønning, som te-jokse pr.

100% original

-

Hej alle sammen, glædelig jul. Tak til trekkinn og dets medarbejdere for deres følsomhed over for kundetilfredshedsorienteret arbejde, vi er taknemmelige for den bedste prisgaranti, de tilbyder os for den mest originale produktgaranti. Vi er taknemmelige for Trekkinn for et meget succesfuldt websted næsten over hele verden, når jeg leverer mine ordrer fra Tyrkiet 10. Tak, Trekkinn ...

Se garmin til børn

-

Vores søn var super glad. Meget smuk og leveret i henhold til det aftalte udtryk. Nice ur

Anmeldelser

-

God service og pris! tak skal du have

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk