`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Gu

Gu  Brew Drink Mix Orange

  • Gu  Brew Drink Mix Orange
  • Gu  Brew Drink Mix Orange

Gu Brew Drink Mix Orange

Produktbeskrivelse Gu Brew Drink Mix Orange

GU Brew er formuleret med en blanding af elektrolytter og kulhydrater resulterer i en hurtigt absorberende hydrering drikke. Hver portion indeholder 250 mg natrium til støtte i hydrering ved at opretholde vandbalancen.


New GU Brew er omkring elektrolytter først derefter kulhydrater. Men kulhydrater er nøglen til udholdenhed ernæring, så vi tager dem alvorligt. Vi anvender en 50:50 fruktose (simpelt) og maltodextrin (komplekse) kulhydrater fordi kulhydrater i denne kombination øge mængden af ​​energi til rådighed til muskler.


GU Brew er naturligvis krydret med en ultralet smagsprofil for stor drinkability værdsat af hårdtarbejdende atleter.INGREDIENSER / Ernæring:


Orange:

Maltodextrin

Fruktose

Natriumcitrat

Citronsyre

Naturlige smag

Kaliumcitrat


Er du vild med Gu Brew Drink Mix Orange? Kig i vores fitness afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Sundhed og helse, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye fitness produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Sundhed og helse, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Gu Brew Drink Mix Orange

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk