`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Gu

Gu Brew Drink Mix Watermelon

  • Gu Brew Drink Mix Watermelon
  • Gu Brew Drink Mix Watermelon

Gu Brew Drink Mix Watermelon

Produktbeskrivelse Gu Brew Drink Mix Watermelon

GU Brew er formuleret med en blanding af elektrolytter og kulhydrater resulterer i en hurtigt absorberende hydrering drikke. Hver servering indeholder 250 mg natrium til støtte i hydratisering ved at opretholde vandbalancen.


New GU Brew er omkring elektrolytter først derefter kulhydrater. Men kulhydrater er nøglen til udholdenhed ernæring, så vi tager dem alvorligt. Vi bruger en 50:50 forholdet mellem fruktose (simpelt) og maltodextrin (komplekse) kulhydrater fordi carbs i denne kombination øge mængden af ​​energi til rådighed til muskler.


GU Brew er naturligvis krydret med en ultralet smagsprofil for stor drikkeligheden værdsat af hårdtarbejdende atleter.INGREDIENSER / ERNÆRING:


Vandmelon:

Maltodextrin

Fruktose

Natriumcitrat

Citronsyre

Naturlig Flavor

Kaliumcitrat

Frugt og Grønt jucie


Hvis du er på udkig efter Gu Brew Drink Mix Watermelon, er heldet med dig. I vores fitness butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal traininn butik. Skynd dig, bestil dine Sundhed og helse med det samme. traininn tilbyder et kæmpe udvalg i Suplementación deportiva, til alt slags sport. Vores Suplementación deportiva er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Gu Brew Drink Mix Watermelon

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk