`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Gu

Gu Energygrel Box 24 Unit

  • Gu Energygrel Box 24 Unit
  • Gu Energygrel Box 24 Unit

Gu Energygrel Box 24 Unit

Produktbeskrivelse Gu Energygrel Box 24 Unit

GU Energy Gel packs energi tætte kalorier i en bærbar pakke til at hjælpe opretholde energibehov med enhver løbetid eller aktivitet. Pakket med 100 kalorier, bruger GU Energy Gel maltodextrin og fruktose til at levere effektiv energi og mindske mave nød.


GU giver atleter med et skud af 100 kalorier i form af en patenteret kulhydrat blanding (70% 80% maltodextrin og 30 20% fructose) til at levere høj kvalitet, let fordøjeligt og langvarig energi til atleter i hver sport og på alle niveauer. GU også elektrolytter for at sikre korrekt hydrering, en antioxidant blanding at afværge muskelvæv skader og en aminosyre blanding at forsinke muskeltræthed.


Alt inde hver pakke af GU er udviklet til at gøre én simpel ting: give din krop med de væsentlige krav, den har brug for til at holde ud for miles og miles og timer og timer. Det går ned nemt, og det går til arbejde hurtigt, så du ikke behøver at sætte farten ned.INGREDIENSER / Ernæring:


Mandarin Orange:

Maltodextrin

Vand

Fruktose

Leucin

Citronsyre

Natriumcitrat

Kaliumcitrat

Ascorbinsyre (C-vitamin)

Naturlige smag

Calciumcarbonat

Valin

Sea Salt

Histidin

Natriumbenzoat (konserveringsmiddel)

Grøn te (Leaf) Extract (Indeholder koffein)

Kaliumsorbat (konserveringsmiddel)

D Alpha

Tocopherylacetat (E-vitamin)

Fumarsyre

Gellangummi

Isoleucin

Oleoharpikspaprika (Natural Color)

Pektinpulver

Kamille Ekstrakt

Ginger Extract, Glutenfri, Dairy gratis, 20 mg koffein.


Find masser af fitness varer fra Gu, altid på lager og til den bedste pris. Hos traininn, din online fitness butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Gu Energygrel Box 24 Unit, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Gu Energygrel Box 24 Unit

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk