`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Gu

Gu Energygrel Box 24 Unit

  • Gu Energygrel Box 24 Unit
  • Gu Energygrel Box 24 Unit

Gu Energygrel Box 24 Unit

Produktbeskrivelse Gu Energygrel Box 24 Unit

GU Energy Gel packs energi tætte kalorier i en bærbar pakke til at hjælpe opretholde energibehov med enhver løbetid eller aktivitet. Pakket med 100 kalorier, bruger GU Energy Gel maltodextrin og fruktose til at levere effektiv energi og mindske mave nød.


GU giver atleter med et skud af 100 kalorier i form af en patenteret kulhydrat blanding (70% 80% maltodextrin og 30 20% fructose) til at levere høj kvalitet, let fordøjeligt og langvarig energi til atleter i hver sport og på alle niveauer. GU også elektrolytter for at sikre korrekt hydrering, en antioxidant blanding at afværge muskelvæv skader og en aminosyre blanding at forsinke muskeltræthed.


Alt inde hver pakke af GU er udviklet til at gøre én simpel ting: give din krop med de væsentlige krav, den har brug for til at holde ud for miles og miles og timer og timer. Det går ned nemt, og det går til arbejde hurtigt, så du ikke behøver at sætte farten ned.INGREDIENSER / Ernæring:Strawberry Banana:

Maltodextrin

Vand

Fruktose

Leucin

Kaliumcitrat

Natriumcitrat

Ascorbinsyre (C-vitamin)

Citronsyre

Calciumcarbonat

Valin

Sea Salt

Æblesyre

Histidin

Natriumbenzoat (konserveringsmiddel)

Fumarsyre

Kaliumsorbat (konserveringsmiddel)

D Alpha tocopherylacetat (E-vitamin)

Naturlige smagsstoffer

Gellangummi

Isoleucin

Pektinpulver

Ginger Uddrag

Kamille Ekstrakt, Glutenfri, Dairy gratis, ingen koffein.


Gu Energygrel Box 24 Unit har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Gu Energygrel Box 24 Unit, købt hos traininn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online fitness butik, hvor du kan finde masser af varer fra Gu, færdiggør din ordrer af fitness varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Gu Energygrel Box 24 Unit

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk