`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Gu

Gu Energygrel Salted Box 24 Unit

  • Gu Energygrel Salted Box 24 Unit
  • Gu Energygrel Salted Box 24 Unit

Gu Energygrel Salted Box 24 Unit

Produktbeskrivelse Gu Energygrel Salted Box 24 Unit

GU Energy Gel packs energi tætte kalorier i en bærbar pakke til at hjælpe opretholde energibehov med enhver løbetid eller aktivitet. Pakket med 100 kalorier, bruger GU Energy Gel maltodextrin og fruktose til at levere effektiv energi og mindske mave nød.


GU giver atleter med et skud af 100 kalorier i form af en patenteret kulhydrat blanding (70% 80% maltodextrin og 30 20% fructose) til at levere høj kvalitet, let fordøjeligt og langvarig energi til atleter i hver sport og på alle niveauer. GU også elektrolytter for at sikre korrekt hydrering, en antioxidant blanding at afværge muskelvæv skader og en aminosyre blanding at forsinke muskeltræthed.


Alt inde hver pakke af GU er udviklet til at gøre én simpel ting: give din krop med de væsentlige krav, den har brug for til at holde ud for miles og miles og timer og timer. Det går ned nemt, og det går til arbejde hurtigt, så du ikke behøver at sætte farten ned.INGREDIENSER / Ernæring:


Saltet karamel:

Maltodextrin

Vand

Fruktose

Leucin

Sea Salt

Naturlige smag

Kaliumcitrat

Natriumcitrat

Ascorbinsyre (C-vitamin)

Citronsyre

Calciumcarbonat

Valin

Histidin

Grøn te (Leaf) Extract (Indeholder koffein)

Natriumbenzoat (konserveringsmiddel)

Kaliumsorbat (konserveringsmiddel)

D Alpha tocopherylacetat (E-vitamin)

Gellangummi

Fumarsyre

Isoleucin

Pektinpulver

Kamille Ekstrakt

Ginger Extract, Glutenfri, Dairy gratis, 20 mg koffein.


Er du interesseret i Gu Energygrel Salted Box 24 Unit? Så skynd dig ind til traininn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Gu Energygrel Salted Box 24 Unit. Gu er det bedste indenfor fitness. Eksklusive Sundhed og helse, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Gu Energygrel Salted Box 24 Unit

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk