`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Gu

Gu Roctane Drink Box 10 Unit

  • Gu Roctane Drink Box 10 Unit
  • Gu Roctane Drink Box 10 Unit

Gu Roctane Drink Box 10 Unit

Produktbeskrivelse Gu Roctane Drink Box 10 Unit

Skabt til høj intensitet og krævende aktivitet Roctane Ultra Endurance Energy Drink packs flere elektrolytter og kulhydrater end din gennemsnitlige elektrolyt drink. Hver portion er pakket med forgrenede aminosyrer formindske muskelskade. Taurin er også tilsættes for at forbedre hjertets minutvolumen.


Roctane Ultra Endurance Energy Drink er en kulhydrat intensiv energidrik til ultra distance og intense indsats. Den indeholder de kritiske kulhydrater og elektrolyt opfyldning som ultra udholdenhedsatleter har behov for at konkurrere på et højt niveau. Og det kommer i en super let smagning let at blande formel for næring time efter time efter time.INGREDIENSER / Ernæring:


Tropical Fruit:

Maltodextrin

Fruktose

Natriumcitrat

Taurin

Citronsyre

Naturlige smagsstoffer

Histidin

Leucin

Valin

Carnosyn Beta Alanin

Æblesyre

Kaliumcitrat

Frugt-og grøntsagssaft (som farve)

Hvid te Koffein

Isoleucin, Koffein: 35 mg per portion.


Hvis du er på udkig efter Gu Roctane Drink Box 10 Unit, er heldet med dig. I vores fitness butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal traininn butik. Skynd dig, bestil dine Sundhed og helse med det samme. traininn tilbyder et kæmpe udvalg i Suplementación deportiva, til alt slags sport. Vores Suplementación deportiva er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Gu Roctane Drink Box 10 Unit

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk