`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Joma

Joma Elite IV Capri

  • Joma Elite IV Capri
  • Joma Elite IV Capri

Joma Elite IV Capri

Produktbeskrivelse Joma Elite IV Capri

Specifikation:


92% Poliamide 8% EA


Er du helt vild med fitness? Få din Joma Elite IV Capri og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Joma. Glem ikke vores store udvalg i Herretøj, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive fitness er de fleste af vores Tights varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Joma Elite IV Capri

Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Perfekt

-

Fremragende masker til at konkurrere. De er lette, har en finere og åndbar på den del af haseleddet væv og har en lille lomme, hvor det passer bare et kreditkort. Jeg bruger dem til væddeløb, og jeg tror, ​​at for den pris, de har, er en gave.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk