`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Joma

Joma Record II Sleeveless

  • Joma Record II Sleeveless
  • Joma Record II Sleeveless

Joma Record II Sleeveless

Produktbeskrivelse Joma Record II Sleeveless

Konkurrence vest. Inkluderer Micro Mesh underarmsforbedrende åndbarhed. Med DRY MX, en teknologi, der kan styre sportspersonens sved.

SAMMENSÆTNING:

Polyester 85%

Elastan 15%

TECHNOLOGIES:

DRY MX

Et udvalg af fibre, der resulterer i et topmoderne stof, der er i stand til at styre sportspersonens sved. Takket være denne teknologi forbliver kroppen tør og behagelig, hvilket forhindrer det i at blive afkølet efter træning.

MICRO MESH

Det er en teknologi, der fremmer wicking, hvilket giver maksimal åndbarhed. Din krop forbliver tør, og din komfort er forbedret.


Find masser af fitness varer fra Joma, altid på lager og til den bedste pris. Hos traininn, din online fitness butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Joma Record II Sleeveless, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Joma Record II Sleeveless

Ærmelængde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

ANBEFALET TIL DIG

Se alle produkter

Luk