`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Madform

Madform Cremy Gel

  • Madform Cremy Gel
  • Madform Cremy Gel

Madform Cremy Gel

Produktbeskrivelse Madform Cremy Gel

På den ene side af formlen er ideel til at hjælpe med at forberede muskler og led, før at deltage i sport eller anden fysisk aktivitet. Gelen erstatter ikke en opvarmning før træning, men når den anvendes sammen med en fysisk varm op det vil bidrage til at forhindre stammer og trækker.


Som et terapeutisk produkt, det er særligt effektiv i behandlingen af ​​kroniske skader (der defineres som skader, der holder i mere end 72 timer), da dette type skade skal behandles med varme. Som følge heraf kan bruges til stor effekt på sygdomme som lumbago, gigt, gigt, etc.


Dette produkt er blevet testet og har en AEMPS kode fra det spanske agentur for lægemidler og sundheds Products.It er en af ​​de få varme op geler på markedet, som ikke vil forårsage kløe eller irritation.


Hvis du skal bruge nye Madform Cremy Gel, har vi dem her til den bedste pris. traininn har det og andre top kvalitets varer som fitness. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de fitness, finder du alt hvad du har brug for her.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk