`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Madform

Madform Double Strength

  • Madform Double Strength
  • Madform Double Strength

Madform Double Strength

Produktbeskrivelse Madform Double Strength

Denne creme er også fremragende, når du lider af træthed, stivhed eller forstuvninger, og det kan bidrage til at reducere forekomsten af ​​traumer. Dobbelt styrke creme hjælper musklerne til at vende tilbage til deres optimale niveau hurtigere.


Når du massage i musklen opsving creme den producerer en følelse af varme og kolde. Varme får en effekt kaldet vasodilationwhich er en udvidelse af blodkarrene. Så når du anvender MADFORM Dobbelt styrke de fartøjer, der løber gennem musklerne stimuleres.


Kolde forårsager vasokonstriktion, som er en forsnævring af fartøjer, i dette tilfælde dem tættere på huden. Det samlede resultat er en forbedret blod flyde dybt i dine muskler.


Blodet bærer ilt at dine muskler har brug for at recover.MADFORM Double Strength er let at anvende. Den er velegnet til alle sportsfolk, professionelle eller amatør.


Dette produkt er blevet testet og har en AEMPS kode fra det spanske agentur for lægemidler og sundheds Products.It er en af ​​de muskel nyttiggørelse cremer på markedet, som ikke vil forårsage kløe eller irritation.


Hvis du vil lære mere omkring Madform Double Strength, eller andre varer fra Madform i Sundhed og helse kategorien af traininn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fitness aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Cremer kollektioner, du kan vælge fitness fra Madform, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Perfekt

-

Jeg har allerede købt det før, for mig går det meget godt, jeg bruger det efter intens træning og det viser meget, de dage, jeg ikke bruger det den næste dag, jeg beklager ikke at have gjort det.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk