`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Madform

Madform MAD Freeze

  • Madform MAD Freeze
  • Madform MAD Freeze

Madform MAD Freeze

Produktbeskrivelse Madform MAD Freeze

MAD Freeze Cold Gel har en base af isopropylalkohol, menthol, kamfer og Yerba Mate (llex paraguayensis), der skaber en kraftig kold effekt. Anvendelsen af ​​kulde i medicin er kendt som kryoterapi eller is pack terapi.


Det er ofte brugt i førstehjælp til at behandle blodudtrædninger, traumer eller andre skader. Dette er fordi det nedsætter aktiviteten af ​​i celler reducerer iltforbrug i muskulaturen.


MAD Freeze Cold Gel forårsager også en proces, der kaldes vasokonstriktion. Vasokonstriktion gør blodkarrene mere snæver og reducerer bevægelsen af ​​væsker inden musklerne.


Dette medvirker til at bremse forekomsten af ​​hævelser og blå mærker. Det er grunden til, at isen ofte påføres skader i løbet førstehjælp.


Madform MAD Freeze, er med garanti den bedste i fitness udstyr. Hos traininn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din fitness butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Madform giver dig. Vores hold af fitness experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Sundhed og helse, til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Pæn

-

Meget god køleeffekt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk