`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Madform

Madform Sun Protection SPF 50 Tube

  • Madform Sun Protection SPF 50 Tube
  • Madform Sun Protection SPF 50 Tube

Madform Sun Protection SPF 50 Tube

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Madform Sun Protection SPF 50 Tube

Denne creme er ideel til forebyggelse af skader fra solen. En absorberes hurtigt, fugtgivende og meget vandafvisende solcreme designet specielt til sportsfolk.


Fås i en 100 ml rør (ideel til rejser, der er egnet til fly), og en kasse med 24 individuelle foranstaltninger af 10 ml.Features:


Instruktioner:

Let at påføre cremen formuleret til at beskytte dig mod solen, med UVA og UVB filtre. Det hjælper til at reducere risikoen for skader forårsaget af solens stråling.


Påfør generøst 30 minutter før udsættelse for sol og genanvende regelmæssigt, især efter svømning eller tørring dig selv. Undgå middagssolen. Solbade i moderation.


Anvendelse: Velegnet til atletik, svømning, cykling, bjergbestigning, skiløb eller andre udendørs aktiviteter, der kræver beskyttelse mod solen.


Hvis du vil lære mere omkring Madform Sun Protection SPF 50 Tube, eller andre varer fra Madform i Sundhed og helse kategorien af traininn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fitness aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Sportscremer kollektioner, du kan vælge fitness fra Madform, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Madform Sun Protection SPF 50 Tube

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk