`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Naffta

Naffta Capri

Naffta Capri

Naffta Capri

  • Naffta Capri
  • Naffta Capri
  • Naffta Capri
  • Naffta Capri

Naffta Capri

Produktbeskrivelse Naffta Capri

Taljeret Capri bukser med baglomme. Denne beklædningsgenstand fantasi design består af to stykker i kontrastfarver på siderne, samt bindinger i en anden kontrastfarve passage og adskille dem. Det har et reflekterende lag på stykkerne i bunden.Specifikationer:


- 74% polyamid / 26% elastan PA / EA


Hos traininn har vi kun høj kvalitets fitness vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Naffta Capri? Er heldet med dig! Vi har traininn i vores online Dametøj katalog og Tights, vi tilbyder fitness, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Naffta Capri

Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk