`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nalgene

Nalgene OTF Kids Bottle 350ml

  • Nalgene OTF Kids Bottle 350ml
  • Nalgene OTF Kids Bottle 350ml

Nalgene OTF Kids Bottle 350ml

Produktbeskrivelse Nalgene OTF Kids Bottle 350ml

For stor til Grip-n-Gulp! For lille til OHF? Prøv dette på for størrelse. Vi tager 12 ounce flaske og parre den med den tætte On the Fly Cap. Vi har også lavet silikone prop lidt blødere, så det ville være lettere for de små kikker at skubbe lukket. Cap er lavet i Kina, er flasken lavet i USA.Features:


- Holdbar


- Lugt resistente


- BPA Free


- Let drikketuden


- Locking kaution sikrer tætte forsegling


Nalgene OTF Kids Bottle 350ml findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Nalgene OTF Kids Bottle 350ml fra vores store online fitness lager traininn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos traininn er der pris garanti på alt fitness udstyr fra Nalgene.

Funktioner Nalgene OTF Kids Bottle 350ml

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

En fremragende drikkeflaske, især til et barn!

-

En praktisk flaske, især til et barn. Og det bedste er hætten: Let at åbne, let at drikke, tæt og når hætten er fjernet, er flasken meget nem at vaske, fordi munden er bred. Den forrige var gået tabt, så måtte man få en ny lignende!

Fremragende ting

-

God vandflaske til børn. Jeg elsker det enkle design. Det passer fint i fadet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk