`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nalgene

Nalgene Storage Bottle 500ml

Nalgene Storage Bottle 500ml

  • Nalgene Storage Bottle 500ml
  • Nalgene Storage Bottle 500ml
  • Nalgene Storage Bottle 500ml

Nalgene Storage Bottle 500ml

Produktbeskrivelse Nalgene Storage Bottle 500ml

Vi tog den samme flaske, som vi bruger til 16 ounce brede mund og re forestillet sig det til opbevaring. Dens rene, enkle, uden udskrivning at distrahere fra indholdet. De opbevaring flasker er tætte og super holdbar. Disse flasker er fremstillet i USA på vores anlæg nær Rochester, NY.Funktioner:


BPA Gratis

Made in USA

Tætte

Tåler opvaskemaskine

Garanteret for Life

Enormt holdbartSpecifikationer:


Height = 6 3/4 tommer

Neck Indvendig diameter = 1 12/16 tommer

Diameter = 2 1/2 tommer


Nalgene Storage Bottle 500ml er det perfekte udstyr, for at nå dine fitness mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Hydrering og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Træningsudstyr varer er på tilbud. Find dem i traininn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Nalgene, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Nalgene Storage Bottle 500ml

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

God værdi

-

Dejlig flaske. Flydende stramme og holde op som forventet indtil videre. Disse flasker er stor! Enhver, der har brug for en god pålidelig beholder, til tørre indhold eller væsker, disse er værd at pengene!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk