`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nike

Nike Pro Therma Utility

Nike Pro Therma Utility

  • Nike Pro Therma Utility
  • Nike Pro Therma Utility
  • Nike Pro Therma Utility

Nike Pro Therma Utility

Produktbeskrivelse Nike Pro Therma Utility

Nike Pro, EN PRESTATIONSSTRAMT, DET VINDER, BRODER OG STØTTER.

FUNKTIONER:

Nike Pro herre strømpebukser har en lidt strammere pasform på underbenene og et svedevirkende, holdbart stof med masser af stretch, så du holder dig tør, behagelig og understøttet gennem hele din træning.

88% POLYESTER, 12% SPANDEX.

Dri FIT-teknologi bevæger sved fra din hud for hurtigere fordampning, så du forbliver tør og behagelig gennem hele din træning.

Et elastisk linning med justerbar justering af snore giver en tilpasset pasform efter behov.

Opdateret med lidt højere linning, der er udluftet for åndbarhed og er tykkere for forbedret støtte.På tilbud nu, Nike Pro Therma Utility til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos traininn, Kan du finde udstyr til Herretøj, extra mange Tights. Vi har mange forskellige Tights, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Nike Pro Therma Utility

Køn
Alder
Funktioner
Længde
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Nike pro - ingen ulemper!

-

Bare fremragende kvalitet rundt omkring og passer i sandhed til størrelsen. Meget behagelig til løb og eller motionscenter, og de ser godt ud. Benlængde er meget god for mig. Jeg kan godt lide, at de skal være ved anklen, og jeg er et 34 ben indeni, og XL er perfekte, og som 36 talje er pasningen igen plet på. Leveringen var meget hurtig - disse fyre er super pålidelige, og jeg har brugt dem mange gange uden problemer.

Kvalitet

-

Enestående kvalitet

Fantastisk køb, bare den ene bemærkning

-

Produktet ankom inden for en uge og passer godt. Den eneste bemærkning er, at jeg fik den i en anden farve end bestilt (jeg bestilte en sort / grå og modtog en grå / oliven en). Men jeg endte faktisk ret godt af det. God oplevelse.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk