`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nike

Nike Tech Tight

Nike Tech Tight

  • Nike Tech Tight
  • Nike Tech Tight
  • Nike Tech Tight

Nike Tech Tight

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Tech Tight

Nike Tech Herre-strømpebukserne er fremstillet med Dri Fit Stretch Fabric og flad, ergonomiske sømme til en komfortabel, låst i pasform, der bevæger sig med dig under en løb. Fordele: Dri Fit Fabric hjælper med at holde dig tør og behagelig Stretch Midje med indvendig trækstang Og Meshbacking til et smukt, ventileret fit Ergonomisk, flad søm for forbedret bevægelsesmåde og en behagelig følelse reflekterende elementer for forbedret synlighed i lavt lys elastiske manchetter med grebet tape og zip hæmmer til en sikker pasform og brugerdefinerede ventilationspaneler på rygknæ for Zoned Ventilationproduct Detaljer: Zip Pocket Og Slit Pocket At Sides Fabric:

Legeme:

Dri Fit 85% Polyester / 15% Elastan.

Mesh In Interior Waistband:

Dri Fit 81% Polyester / 19% Elastan.

Mesh Paneler:

Dri Fit 80% Polyester / 20% Elastan. Maskintvaske.Er du vild med Nike Tech Tight? Kig i vores fitness afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Herretøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye fitness produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Herretøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Nike Tech Tight

Længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk