`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Carbo Energy 1kg

  • Nutrisport Carbo Energy 1kg
  • Nutrisport Carbo Energy 1kg

Nutrisport Carbo Energy 1kg

Produktbeskrivelse Nutrisport Carbo Energy 1kg

Kulhydrater er den grundlæggende energi metabolisme, så der vil være en grundlæggende del af en atleter kost. Kulhydrater fungerer som "brændstof" under træningen, så de er afgørende i sportslige præstationer.

Disse hydrater er lagret i kroppen som muskel og lever "glykogen", så i en aktivitet, der involverer efterspørgsel efter energi metabolisme bruger dem til at gøre det. Groft sagt kan vi skelne mellem to typer af kulhydrater:

Simple (monosaccharider og disaccharider):

Dens kemiske struktur gør dem til en kilde til hurtig energi. De gået meget hurtigt i blodet og forårsage sukker pigge og uønsket insulin.

Komplekser (oligosaccharider og polysaccharider):

Ved sin kemiske struktur metaboliseres langsommere, hvilket fører til en sekventiel energiindtagelse og forhindrer uønskede spidser i blodsukker.

CARBO energi kommer fra hydrolyse kulhydrater af forskellige kornarter, hvilken metode giver os mulighed for at få kulhydrater af forskellig længde.

Takket være deres kemiske struktur disse kulhydrater halv længde (kæde 3 til 10 monosaccharider) og lang (kæde af mere end 10 monosaccharider) give energi til sekventielt krop.

dette gør det muligt for kroppen at optage denne energi gradvist undgå blodsukker pigge, der er kontraproduktivt at atleten præstationer.

CARBO energi giver en dobbelt funktion:

Forlænget energi:

Taget før og under træning er en kilde til høj kvalitet energi for atleter. Energi sekventiel assimilation forsinke muskeltræthed.

Inddrivelse af energireserver:

Taget efter træning, det letter genvinding af muskel glykogen niveauer, der er blevet tømt under træning.

CARBO ENERGY er den ideelle energikilde for enhver atlet, du ønsker at træne intenst forsinke muskeltræthed.

Præsentation:

Båd 2000 g og 1000 g pulver.

Sådan bruger du:

Foretag taget før og / eller under uddannelse.

Anbefaling:

Bland en CARBO ENERGI dispenser med dispenser Iso Whey nul nul eller StressNutril at forberede den perfekte post workout shake.


Leder du efter gode kvalitets Suplementación deportiva, så vil vores udvalg i Suplementación deportiva, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Nutrisport Carbo Energy 1kg, til kun 14.95 $ og på lager. traininn er det bedste sted at købe fitness udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Nutrisport Carbo Energy 1kg, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Nutrisport Carbo Energy 1kg

Format
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk