`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Megaprotein 5 900 900gr

  • Nutrisport Megaprotein 5 900 900gr
  • Nutrisport Megaprotein 5 900 900gr

Nutrisport Megaprotein 5 900 900gr

Produktbeskrivelse Nutrisport Megaprotein 5 900 900gr

Whey Protein Mega 5 er udviklet med protein behov for atleter, der træner med en vigtig muskelsvind.

I betragtning af at deres daglige behov kan nå 1,5 2g / kg / dag, er det meget vigtigt at optimere processerne i assimilation og optagelse af indtaget protein, både gennem kosttilskud og gennem fælles strømforsyning.

Derfor har Mega valleprotein +5 blevet formuleret på grundlag af vallekoncentrat (valleproteinkoncentrat) med en kombination af 5 ingredienser synergistisk virkning med proteinsyntese stimulerende og begunstiger absorptionen af ​​aminosyrer og protein.

L Leucin:

L leucin, ud over at være en del af gruppen af ​​Graft Aminosyrer (BCAA) meget rigelige i muskelvæv, er et af de væsentlige brikker i påbegyndelsen af ​​proteinsyntesen. Derfor vil et yderligere bidrag stimulere regenereringen af ​​muskel protein efter træning.

L Arginin:

L Arginin favoriserer, som en forløber for nitrogenoxid (NO), strømmen af ​​næringsstoffer (aminosyrer i dette tilfælde) til trænet muskel område. Til gengæld har det også vist sin stimulerende virkning på insulin (power optagelse af glykogen og aminosyrer i muskel) og er involveret i afgiftning processer (urinstofcyklus) i organismen.

Proteolytiske enzymer:

Kombination af ekstrakter af papaya og ananas rig på proteolytiske enzymer (bromelain og papain), der forøger det fordøjelse og protein absorption.

Vitamin B6:

vigtigt vitamin i protein metabolisme til absorption af proteiner og aminosyrer.

chrom:

Trace element involveret i glukose regulering, som vil hjælpe forlænge aktiviteten af ​​insulin og forbedre optagelsen af ​​aminosyrer til muskel-niveau.

Anvendelse:

Tag 1 til 2 dispensere efter træning og en fortid dosering 90min af det første skud.

Præsentation;

både 1800 g og 900 g.


Velkommen til vores Nutrisport Megaprotein 5 900 900gr specielle tilbud. Hos traininn, finder du ikke blot fitness udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på fitness produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Suplementación deportiva.

Funktioner Nutrisport Megaprotein 5 900 900gr

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk