`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Mineral Caps 106 Units

  • Nutrisport Mineral Caps 106 Units
  • Nutrisport Mineral Caps 106 Units

Nutrisport Mineral Caps 106 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Mineral Caps 106 Units

Elektrolyt krav i sportsgrene, der kræver langdistance sveden er meget høje, da der er forbundet med dette tab af væske også har et tab af mineraler, såsom natrium, magnesium og kalium. For at kompensere for disse tab atleter bruger sportsdrikke at hjælpe erstatte en del af disse elektrolytter, men det er ikke altid muligt at indtage hele mængden af ​​væske, der kræves for at rette op på ubalancen. Denne ubalance er den vigtigste ansvarlig for eventuelle muskel problemer som kramper, kontrakturer eller andre skader.

For at undgå denne potentielle mineralmangel NutriSport har udviklet MINERAL caps, et produkt, der giver dig mulighed for at få et forhold af tilsvarende elektrolytter 500 ml isotonisk drik 2 kapsler. I modsætning til lignende produkter, MINERALSKE caps giver en langt mere komplet og med en højere dosis af magnesium elektrolytisk profil, bidrager til at minimere risikoen for kramper under træning.

MINERAL caps er ikke på nogen måde en erstatning for den uundværlige drikke isotonisk, men det supplerer elektrolyt krav atlet. Men de atleter, der praktiserer aerobe motion for at forbrænde kalorier og ikke ønsker at inkorporere ind i tromlen en drink med elektrolytter, der indeholder kalorier (kulhydrater), kan MINERALSKE caps være et godt alternativ, der giver dem mulighed for at inddrive elektrolytter tabt uden af ​​den uønskede kaloriefattige indtag (i dette tilfælde vil det være vigtigt at opretholde god hydrering med vand i løbet af året).

KØRSELSVEJLEDNING:

Under øvelse: at tage 2 kapsler efterfulgt af en vand hver 90min. I tilfælde af ikke suppleret med isotoniske drikke shots bør gøres hver 60 minutter.

Før træning: udføre mellem en og to tager 3 dage før fysisk aktivitet lang afstand.


På udkig efter Nutrisport Mineral Caps 106 Units? Kig ikke mere! traininn tilbyder et stort udvalg i Suplementación deportiva modeller. Opdag vores nye Sundhed og helse tilbud, hos traininn. Lavet af Nutrisport, dette Suplementación deportiva produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Nutrisport Mineral Caps 106 Units

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk