`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Pure Magnesium 400gr

  • Nutrisport Pure Magnesium 400gr
  • Nutrisport Pure Magnesium 400gr

Nutrisport Pure Magnesium 400gr

Produktbeskrivelse Nutrisport Pure Magnesium 400gr

Magnesium spiller en fundamental rolle for ernæring af atleter. Den fysiske slitage forårsaget af øvelsen indebærer ubalancer, som vi bør overveje at undgå yderligere problemer, der kan påvirke ydeevnen.

Magnesium er afgørende både styrke sport som dem af resistens, der bidrager mekanismer sammentrækning og muskelafslapning og recovery processer og i nervesystemet. Kramper og muskelsmerter, for eksempel kan skyldes en magnesiummangel. Også kardiovaskulære lidelser (såsom uregelmæssige hjerteslag), da det hjælper i den korrekte funktion af hjertet. Derfor er det vigtigt at vurdere betydningen af ​​magnesium i kosten af ​​mennesker, der motionerer regelmæssigt.

For at kompensere for disse mangler magnesium lidt under høj intensitet træning, NutriSport formuleret rent magnesium. Det indeholder en blanding af "magnesium citrat" ​​og "magnesium gluconat", der giver atleten et kompleks af Mg2 + meget god absorption. Desuden er det suppleret med vitamin B6 og vitamin C for at maksimere absorptionen og sikre et velfungerende energimetabolisme.

PURE Magnesium er ikke kun ideel til "belastninger" dagene før langdistance konkurrencer, men også som et bidrag opsving efter træning for at reducere muskel skader genereret af intensiteten af ​​træning.

Rent magnesium: Brugsanvisning

Hvis youll tager magnesium sporadisk, med en dosis af rent magnesium før og / eller under træning vil være tilstrækkelig. Dette vil hjælpe med at forhindre kramper (kan blandes med tromme Sport Drink) og også reducere muskelskader i anaerob fysisk anstrengelse.

Hvis du går for at forberede en konkurrence lang afstand, tage en dosis hver dag i 5 dage før. Under konkurrencen, gør 1 til 3 doser af magnesium PURE i henhold til den fysiske slid og svedtendens (kan blandes med tromme Sport Drink).

Du kan også tage PURE Magnesium som muskelafslappende middel i dag med kraftig fysisk belastning. Med en dosis før sengetid vil være tilstrækkeligt.

Rent magnesium varianter

Rent magnesium findes i neutral smag.

Hver dosis indeholder 200 mg magnesium.


I fitness butikken, traininn, kan du finde forskellige størrelser i Nutrisport Pure Magnesium 400gr og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Nutrisport Pure Magnesium 400gr eller måske Sundhed og helse fra vores online fitness butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet fitness udstyr og Nutrisport Pure Magnesium 400gr anmeldelser.

Funktioner Nutrisport Pure Magnesium 400gr

Format
Sportstilskud
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk